پس از چندین سال جرم و جنایت؛

آمریکا شاخه‌های داعش را تروریستی خواند!

پنج‌شنبه 30 ارديبهشت 1395
20:12
آمریکا شاخه‌های داعش را تروریستی خواند! پس از گذشت چندین سال از اعلام موجودیت گروه تروریستی داعش و جنایات بی‌شمار این گروه در عراق و سوریه، آمریکا سرانجام شاخه‌های این گروه در لیبی، یمن و عربستان را "تروریستی" خواند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، وزارت امورخارجه آمریکا روز پنجشنبه شاخه گروه داعش در لیبی، یمن و عربستان را "سازمان تروریستی بیگانه" نامید.
بیانیه وزارت امورخارجه آمریکا نشان می‌دهد که این اقدام فقط برای حفظ منافع این کشور است به صورتیکه طبق این بیانیه، اتباع بیگانه در صورت ارتکاب اقدامات تروریستی که امنیت آمریکایی‌ها و یا امنیت ملی و یا سیاست خارجی و اقتصاد آمریکا را تهدید کنند، و یا خطر و تهدید بزرگی برای ارتکاب اینگونه اقدامات باشند، تحریم و مجازات می‌شوند.
داعش ساخته و پرداخته سرویسهای اطلاعاتی و جاسوسی آمریکایی و اسرائیلی است و تفکرات آن برخاسته از وهابیت است و به عقیده کارشناسان این گروه تروریستی با جنایات خود به دنبال تخریب چهره اسلام در دنیا است؛ "ابوبکر بغدادی" سرکرده اصلی گروه تروریستی داعش در دوران حضور اشغالگران آمریکایی در عراق، در زندان بوکا در اختیار آمریکایی ها بود. با ایجاد این گروه شمار قابل توجهی از افراطی‌ها از کشورهای مختلف حتی آمریکا و کشورهای اروپایی، در سایه سکوت مقامات آن کشورها و با همکاری سرویسهای اطلاعاتی غربی و همپیمانان آنها در منطقه به راحتی توانستند به این گروه تروریستی ملحق شوند. اما اکنون بازگشت این تروریستها به یکی از بزرگترین مشکلات کشورهای غربی تبدیل شده است.

0% ...

آخرین اخبار

بلومبرگ: ۸۰۰ کشتی در خلیج فارس گرفتار هستند


تماس تلفنی علی اف با پزشکیان


مدودف: تنگه هرمز سلاح هسته‌ای ایران است


عضو حماس: پذیرش بندهای ایران در آتش‌بس گامی به سوی کاهش سلطه آمریکا است


گفتگوی نخست وزیر ژاپن با پزشکیان


موج‌۱۰۰ وعده صادق ۴؛ تهاجم به بیش از ۲۵ هدف راهبردی دشمن


قدردانی شهباز شریف از مواضع تهران


رایزنی تلفنی عراقچی و همتای ترکیه ای


اولین تحرکات رژیم صهیونیستی برای اخلال در روند آتش‌بس


پزشکیان: از امروز نیز همچنان کنار هم خواهیم ماند