ارتش سوریه بخشهایی در حلب را آزاد کرد

دوشنبه 7 تير 1395
08:12
ارتش سوریه بخشهایی در حلب را آزاد کرد ارتش سوریه بخش های وسیعی از کشتزارهای الملاح در حومه شمالی شهر حلب را از اشغال تروریست های مسلح جبهه النصره ( شاخه القاعده در سوریه ) آزاد کرد .

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از خبرگزاری روسی اسپوتنیک، یک منبع میدانی سوری گفت که نیروهای ارتش سوریه یکشنبه شب با تسلط بر بخش های شمالی کشتزار های الملاح در حومه شهر حلب در شمال این کشور در حال پیشروی به سمت  جنوب مزارع الملاح هستند.

حمله جنگنده های سوری به مواضع تروریست ها
این منبع خاطرنشان کرد، همزمان با آغاز عملیات نیروهای ارتش سوریه در مزارع الملاح، جنگنده های ارتش نیز مواضع گروههای مسلح را در این منطقه بمباران کردند.

این منبع میدانی افزود: درگیری های شدید ارتش سوریه با تروریست ها هم اکنون در جبهه حندرات و بخش های جنوبی مزارع الملاح ادامه دارد و تروریست ها در این درگیری متحمل تلفات و خسارات سنگینی شدند.

211

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی پاکستان و قطر برای کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


نشست سبو؛ گام تازه "آسه‌آن" برای مدیریت بحرانهای منطقه ای وجهان


حمایت مسکو از تصمیم پکن مبنی بر رد تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران


ایران حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت را به شدت محکوم کرد


نیروی دریایی ارتش، ناوشکن‌های آمریکایی را از تجاوز به دو نفتکش ایرانی پشیمان کرد


دعوت از آحاد ملت ایران برای شرکت در مراسم گرامیداشت شهیدان دکتر لاریجانی و فرزند برومندش


دادگاه فدرال آمریکا تعرفه‌های جهانی ترامپ را غیرقانونی خواند


هشدار قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) به آمریکا و حامیان او


امنیت استیجاری از سوی قدرت‌های فرامنطقه‌ای، سرابی بیش نیست


واشنگتن پست: ایران هنوز از قابلیت موشکی چشمگیری برخوردار است