ویدیو؛ گزارش العالم از کمین مرگبار ارتش سوریه

جمعه 22 مرداد 1395
17:29
حلب، العالم- شمار زیادی از افراد مسلح تروریست از جمله فرماندهان آنان در کمین ارتش سوریه و هم‌پیمانانش کشته شدند.

حسین مرتضی مدیر دفتر شبکه العالم در سوریه، از هلاکت شمار زیادی از تروریست ها در کمین ارتش در راموسه واقع در حومه حلب خبر داد و گفت: اجساد افراد مسلح در منطقه درگیری پراکنده است.

وی ساعتی پیش، از نزدیکی مدرسه الحکمه و الفلل الحمراء که تا منطقه هزار و هفتاد و منطقه دانشکده ها شاهد خشونت آمیزترین درگیریها بودند، گزارش خود را ارسال کرد و گفت: ارتش سوریه با وجود عملیات  تک تیراندازها، به سوی مجتمع های مسکونی و بزرگراه پیشروی می کند.

خبرنگار العالم افزود: مدرسه الحکمه خط امدادرسانی گروههای مسلح است و آنها درصدد بودند از این طریق به نقاط دیگر پیشروی کنند و امروز پس از ساعت ها درگیری شدید، آرامش نسبی برقرار شد.

وی بر ادامه عملیات بمباران و هدف گیری برخی پایگاه ها و مناطق نفوذ گروههای مسلح، توسط جنگنده های روسی و سوری تاکید کرد و گفت: برقراری آرامش امروز درامتداد بخش زیادی از این جبهه، بیانگر این است که حملات ارتش موجب خستگی  گروههای مسلح شده است.

خبرنگار العالم که از کنار جسد یک تروریست گزارش می داد، گفت: هنوز شمار زیادی از اجساد افراد مسلح در منطقه مشترک بر زمین افتاده و شماری از مسلحین در یکی ازهمین کمینهای نصب شده توسط گروهی از نیروهای ارتش سوریه که به این منطقه نفوذ کرده بودند، کشته شدند.

وی گفت: افراد مسلح اعتراف کردند به هنگام فعالیت درمنطقه راموسه مورد هدف قرارگرفته اند و یکی از سران گروههای مسلح کشته و یکی از فرماندهان موسوم به جیش المجاهدین نیز زخمی شده است.
آنها همچنین به کشته شدن حدود 35 مسلح در عملیات ارتش سوریه در محور راموسه اعتراف کردند.

217
 

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پاکستان و عمان بر لزوم خودداری از تشدید تنش در منطقه تاکید کردند


افشای سفر محرمانه رئیس جدید موساد به واشنگتن


یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و بازداشت چند فلسطینی


غربال دروغ حقیقت را پنهان نمی‌کند... و جلاد نمی‌تواند به قربانی تبدیل شود، ای آل‌سعود


سازمان بسیج مستضعفین: برای نبرد با دشمن اهریمنی تا آزادی قدس آماده‌ایم


یمن دو نفتکش سعودی را در دریای سرخ هدف قرار داد


۶۳ کشور مشمول تعرفه تجاری صفر از سوی چین شدند


مالزی در مقابل فشار آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند


سپاه خطاب به ملت اردن : حق قانونی و شرعی و منطقی ماست که پایگاه آمریکایی مبدا تجاوز به کشورمان را هدف قرار دهیم


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت