ده ها کشته در جنوب غرب یمن

سه شنبه 30 آذر 1395
19:00
ده ها کشته در جنوب غرب یمن درگیری بین حوثی ها و نیروهای عبدربه منصور هادی رئیس جمهوری مستعفی یمن در نزدیکی شهر تعز در جنوب غرب این کشور 22 کشته برجای گذاشت .

العالم یمن

به گزارش گروه بین الملل شبکه العالم، فرانس پرس امروز(سه شنبه) گزارش کرد: این درگیری در شمال شهر تعز آغاز شد .

تعز سومین شهرِ تحت تصرف نیروهای عبدربه است و حوثی ها و نیروهای علی عبدالله صالح رئیس جمهوری پیشین یمن بخش هائی از این شهر را محاصره کرده اند.

حوثی ها با حمله به شمال تعز چند موضع را که نیروهای عبدربه قبلا تصرف کرده بودند ، بازپس گرفتند و در این درگیری 14 حوثی و 8 نیروی عبدربه کشته شدند.

هفت نیروی عبدربه نیز با انفجار یک مین در مسیر خودروی آنها در شهر لودر استان ابین زخمی شدند استانی که عوامل القاعده در آن بسیار فعال هستند.

درگیری بین حوثی ها و نیروهای عبدربه در بندر میدی استان حجه مُشرف بر دریای سرخ نیز به کشته شدن 2 نیروی عبدربه و 3 حوثی منجر شد.

سازمان ملل متحد اعلام می کند که از آغاز بحران یمن در 21 ماه پیش تاکنون بیش از 7 هزار نفر کشته و 37 هزار نفر نیز مجروح شده اند. 

گوشه ای از ویرانی های تعز

214-9

0% ...

آخرین اخبار

پایان سیزدهمین دور حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران


فرماندهی مرکزی آمریکای متجاوز (سنتکام) مدعی شد که سیزدهمین دور تجاوزات خود علیه ایران را به پایان رسانده است.


معاون استاندار لرستان: پرتابه دشمن منطقه ای در شهر خرم آباد غرب کشور را هدف قرار داد.


آمریکا آغاز تجاوزات به ایران برای سیزدهمین شب پیاپی را اعلام کرد


صدای انفجار در ۷ نقطه از شهر اهواز در استان خوزستان، جنوب غربی این کشور، شنیده شد.


حمله موشکی آمریکا به اطراف شهر اهواز


دریادار سیاری: قدرت ‌ایران برای آمریکا غیر‌قابل باور و هضم است‌


نماینده ایران در سازمان ملل: به دفاع و حفاظت از تمامیت و حاکمیت ارضی خود ادامه خواهیم داد


دیدار نخست وزیر عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: 10سرباز مجروح به بیمارستان نظامی در آلمان منتقل شدند