دربارۀ تهدیدهای 2017 اسرائیل؛ حزب الله، ایران، حماس (ویدیو)

سه شنبه 14 دی 1395
17:39
مرکز پژوهش‌های امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در جدیدترین گزارش خود، حزب الله را بزرگترین خطر برای امنیت اسرائیل معرفی کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

مرکز پژوهش‌های امنیت داخلی رژیم صهیونیستی با انتشار گزارشی امنیتی درباره ماهیت و میزان خطرات احتمالی علیه اسرائیل در سال جدید میلادی، حزب‌الله را بزرگترین خطر برای اسرائیل دانست.

دراین گزارش که برای روون ریولین، رئیس، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر و مسئولان امنیتی رژیم صهیونیستی ارسال شده، نسبت به "سلاح‌های پیشرفته،‌ پهپادها و عوامل انتحاری" حزب الله و نیز موشک‌های زمین به هوا و سامانه‌های ضد ناو این حزب هشدار داده شده است.

دراین گزارش آمده است: «نیروهای حزب الله می‌توانند شهرک‌های موجود در مرزهای شمالی را به اشغال خود درآورند و حملات موشکی شدیدی را علیه مناطق حساس اسرائیل اجرا کنند».

در ادامه گزارش مذکور به ضعف ارتش‌های کشورهای عربی اشاره کرده و آمده است، این ارتش‌ها در مقایسه با گروه‌های مسلح دیگر تهدیدی برای امنیت اسرائیل محسوب نمی‌شوند.

از ایران نیز به عنوان دومین خطر بزرگ برای امنیت اسرائیل نام برده شده است. جنبش حماس نیز در جایگاه سوم لیست خطرات احتمالی برای امنیت اسرائیل قرار گرفت.

طبق این گزارش احتمال دارد با توجه به تحولات حساب نشده و غیر قابل کنترل میدانی و یا در نتیجه شرایط دشوار اقتصادی در غزه، رژیم صهیونیستی وارد نبرد جدیدی با حماس شود.

در پایان این گزارش نیز بر لزوم حفظ آمادگی نظامی برای درگیری‌های احتمالی و عبرت‌گرفتن از جنگ‌های قبلی تاکید شده است.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: قمار نتانیاهو 100 میلیارد دلار برای آمریکا هزینه داشته است


اژه‌ای: دیپلماسی در امتداد میدان است/ از جنگ نمی‌هراسیم


حمله پهپادی حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی


بقائی: حمله نظامی آمریکا علیه ایران اقدام تجاوزکارانه بود


ناو هواپیما بر آمریکا از رده عملیاتی خارج شد


احضار سفیر اتحادیه اروپا به وزارت خارجه آذربایجان؛ قطع روابط با اتحادیه


وزارت ارتباطات: با متخلفان طرح اینترنت پرو برخورد می شود


هوای تهران با شاخص 75 در وضعیت قابل قبول


سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به 87 میلیون نفر است


هشدار پکن به واشنگتن درباره مساله تایوان