اردوغان: به محاصره الباب ادامه می‌دهیم

جمعه 1 بهمن 1395
00:41
اردوغان: به محاصره الباب ادامه می‌دهیم رئیس جمهور ترکیه تاکید کرد: محاصره شهر الباب، جنگ با داعش و یگان‌های کُرد، با عزم و اراده ادامه خواهد داشت.

العالم- تركيه

رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه تصریح کرد: کشورهای غربی با حمایت از حزب کارگران کردستان "پ ک ک"  و ایستادن در کنار کسانی که نیروهای امنیتی ترکیه را هدف قرار می دهد، آنگونه که ادعا می کنند نگران آزادی نیستند.

به گزارش خبرگزاری " اسپوتنیک" اردوغان با تاکید بر اینکه، همه منطقه را از وجود هر عنصری که ما را تهدید کند، پاک خواهیم کرد، افزود: ما به محاصره شهر الباب ادامه می دهیم و به خاطر حفاظت از امنیتمان، با عزم و اراده، نبرد با داعش و یگان های مردمی کرد را ادامه خواهیم داد.

وی خاطرنشان کرد: مقامات ترک "دلایل طولانی شدن روند آزادسازی الباب را درک می کنند".

گفتنی است، ارتش ترکیه اوایل شهریور ماه گذشته عملیات نظامی را با عنوان "سپر فرات" در مرز با سوریه آغاز کرد و با ادعای نبرد با گروهک تروریستی داعش و بیرون راندن آن از منطقه نزدیک به مرز این کشور با سوریه، وارد خاک سوریه شد.

ارتش ترکیه با طرح ادعای ارتباط میان یگان های مردم کرد در سوریه با حزب کارگران کردستان که در جنوب شرقی ترکیه فعال است، به بمباران مناطق کردنشین سوریه ادامه می دهد.

آنکارا یگان های مردمی کرد را سازمانی تروریستی می خواند؛ ادعایی که از سوی یگان های کرد رد شده است.

221

0% ...

آخرین اخبار

پایان سیزدهمین دور حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران


فرماندهی مرکزی آمریکای متجاوز (سنتکام) مدعی شد که سیزدهمین دور تجاوزات خود علیه ایران را به پایان رسانده است.


معاون استاندار لرستان: پرتابه دشمن منطقه ای در شهر خرم آباد غرب کشور را هدف قرار داد.


آمریکا آغاز تجاوزات به ایران برای سیزدهمین شب پیاپی را اعلام کرد


صدای انفجار در ۷ نقطه از شهر اهواز در استان خوزستان، جنوب غربی این کشور، شنیده شد.


حمله موشکی آمریکا به اطراف شهر اهواز


دریادار سیاری: قدرت ‌ایران برای آمریکا غیر‌قابل باور و هضم است‌


نماینده ایران در سازمان ملل: به دفاع و حفاظت از تمامیت و حاکمیت ارضی خود ادامه خواهیم داد


دیدار نخست وزیر عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: 10سرباز مجروح به بیمارستان نظامی در آلمان منتقل شدند