اسد: هزینه پافشاری بر حاکمیت خود را می پردازیم

سه شنبه 12 بهمن 1395
11:05
اسد: هزینه پافشاری بر حاکمیت خود را می پردازیم رئیس جمهور سوریه تاکید کرد که کشورش هزینه پافشاری بر حفظ حاکمیت و استقلال خود و مخالفت با دیکته های غرب را می پردازد.

العالم - سوریه

بشار اسد در جریان تماس تلفنی نیکولاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا با وی آخرین تحولات دو کشور را بررسی کرد.

مادورو به اسد و ملت سوریه به خاطر دستاوردهای مهم در جنگ علیه تروریسم مورد حمایت کشورهای دشمن سوریه تبریک گفت و افزود: این دستاوردها ثمره پایداری استثنایی سوری ها و حمایت یکپارچه آنها از رهبران خود در این جنگ است.

وی بر موضع ثابت کشورش در حمایت از سوریه تاکید و ابراز امیدواری کرد که صلح و ثبات در نزدیکترین زمان ممکن به سراسر این کشور باز گردد.

بشار اسد نیز از مواضع ونزوئلا و مادورو در کمک به سوریه ستایش کرد و گفت: همه تلاش های خارجی برای تضعیف سوریه و ونزوئلا از طریق برهم زدن ثبات و ایجاد هرج و مرج در این دو کشور، هزینه ای است که این دو کشور برای پافشاری بر حفظ حاکمیت و تصمیم مستقل خود و مخالفت با دیکته های غرب و حامیانش می پردازند.

6

0% ...

آخرین اخبار

دانش آموزان شهید میناب، همسفران قالیباف به پاکستان


وزیر خارجه پاکستان: مصمم به تسهیل دستیابی به راهکار بادوام برای پایان جنگ هستیم


عارف: قالیباف در مذاکرات نماینده «ملت» و «نظام» است


پیام دبیرکل حزب‌الله لبنان به مناسبت چهلمین روز شهادت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای


هیات ایرانی به ریاست قالیباف وارد اسلام‌آباد پاکستان شد


زخمی شدن ۲ نظامی رژیم اسرائیل در حمله پهپادی حزب الله لبنان


سازمان ملل: از مذاکرات میان ایران و آمریکا در پاکستان استقبال می‌کنیم


افزایش تورم در آمریکا در نتیجه جنگ علیه ایران


روایت رسانه عربی از انتظار پاکستان از مذاکرات ایران-آمریکا


حضرت آقا، یکی از اولین طراحان فکر اجتماعی در انقلاب اسلامی بودند