پنتاگون: برنامه‌ای برای حملات بیشتر به سوریه نداریم

جمعه 18 فروردين 1396
09:20
پنتاگون: برنامه‌ای برای حملات بیشتر به سوریه نداریم وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد که در حال حاضر برنامه‌ای برای حملات بیشتر علیه سوریه ندارد.

العالم ـ سوریه
در پی تجاوز جدید آمریکا و بمباران یک پایگاه هوایی سوریه در استان حمص، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد که در حال حاضر هیچ برنامه دیگری برای حملات بیشتر علیه سوریه ندارد.

شبکه الجزیره در خبری فوری به نقل از پنتاگون گزارش داد که در حمله هوایی به پایگاه «الشعیرات» چندین فروند هواپیما، سامانه‌های دفاع هوایی و دستگاه‌های رادار هدف قرار داده شد.

بنابر اعلام پنتاگون در این حمله ۵۹ موشک توما به سمت هواپیماهای جنگی و تأسیسات فرودگاه الشعیرات شلیک شد.

پنتاگون افزود که در این حملات بخش‌هایی از پایگاه که احتمال حضور نیروهای روسی در آن وجود داشت، هدف قرار نگرفته است.

وزارت دفاع آمریکا همچنین مدعی شد که ارتش این کشور تا حد توان خود سعی کرده است از وقوع تلفات نظامیان روسی و سوری پرهیز کند.

به گزارش فارس به نقل از شبکه الجزیره، ادعاهای پنتاگون در حالی است که استاندار حمص اعلام کرد که پایگاه هوایی الشعیرات نقش مهمی در مبارزه با تروریسم و آزادسازی تدمر و جنگ علیه تروریسم داشته است.

به گفته وی در این حمله چندین نفر نیز کشته و زخمی شده‌اند که هنوز آمار دقیقی از آن در دست نیست.

0% ...

آخرین اخبار

نظامی یمنی: در صورت ادامه حملات ریاض اهداف بیشتری در عربستان هدف قرارخواهد گرفت/ معادله جدید «محاصره در برابر محاصره» علیه عربستان اجرا می‌شود


مقاومت عراق: هیچ عملیاتی علیه اربیل و کویت انجام نداده‌ایم


مهدی المشاط: محاصره و تجاوزگری چندین ساله عربستان علیه یمن باید پایان یابد


تأکید قطر بر ضرورت پایبندی آمریکا و ایران به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد


سردار حسن‌زاده: «باید برخاست» شعار مراسم جاماندگان اربعین امسال است


جبهه جدید یمن علیه عربستان با پیامدهایی فراتر از دریای سرخ + فیلم


معاریو: نتانیاهو برای نجات از شکست انتخاباتی به دنبال اقدام علیه ایران است


پس از مواضع ضدصهیونیستی؛ سفیر اسرائیل در سازمان ملل شهردار نیویورک را تهدید کرد


نماهنگ ایران سرو بلند ....


حملات هوایی عربستان به استان‌های مأرب و الجوف یمن