برخی منابع مدعی شدند:

سوریه جنگنده‌هایش را به پایگاه روس‌ها منتقل کرده است

شنبه 19 فروردين 1396
03:04
سوریه جنگنده‌هایش را به پایگاه روس‌ها منتقل کرده است پایگاه اسکای نیوز عربی، به نقل از برخی منابع سوری، مدعی شد که حکومت سوریه شماری از جنگنده هایش را برای در امان ماندن از هر گونه حملۀ احتمالی آمریکا به پایگاه هوایی حمیمیم که محل استقرار نظامیان روسیه است منتقل کرده است.

العالم سوریه
این منابع، همچنین، اعلام کرده اند ارتش سوریه ساعاتی پیش از حملۀ موشکی آمریکا به پایگاه هوایی شعیرات، تعدادی جنگنده را به پایگاه هوایی تی فور منتقل کرده است.
آمریکت روز جمعه، پس از حملۀ موشکی به پایگاه هوایی شعیرات سوریه، تهدید کرد که ممکن است در پاسخ به آنچه «حملۀ شیمیایی دولت سوریه» نامید، حملاتی اضافی علیه این کشور انجام دهد.
نیکی هیلی، نمایندۀ آمریکا در سازمان ملل، جمعه شب، در نشست اضطراری شورای امنیت با طرح این ادعا که آماده ایم اقدامات نظامی بیشتری علیه دمشق انجام دهیم، گفت: «امیدواریم که نیازی به این کار نباشد».
 امداد جمعه، ارتش آمریکا با 59 موشک تاماهاک پایگاه هوایی شعیرات را در استان حمص سوریه هدف تجاوز نظامی قرار داد. در این تجاوز نظامی، 9 جنگنده سوری نابود شد و 7 نیروی نظامی سوریه نیز کشته شدند.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: انجام گفت‌وگوهای خاتمه جنگ منوط به پایبندی آمریکا به تعهدات اس


میعادگاه‌های نماز جمعه، فردا میزبان عزاداران چهلم رهبر شهید انقلاب


دیدار فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل با غریب‌آبادی


اسرائیل زیر سانسور نظامی آمار تازه تلفات جنگ را اعلام کرد


فعال شدن سامانه بارشی در تهران


صدراعظم آلمان: به‌زودی مذاکرات مستقیم با ایران را از سر می‌گیریم


کنایه وزیر علوم به فرستاده سازمان ملل درباره خسارات وارد شده به دانشگاه شریف


کشتی آزاد قهرمانی آسیا؛ حریفان نمایندگان ایران مشخص شدند


عراقچی: دنیا با بدبینی عملکرد آمریکا را نظاره می‌کند


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه