هلاکت عضو مهم داعش در عملیات سرّی آمریکا در سوریه؟

يکشنبه 3 ارديبهشت 1396
06:48
هلاکت عضو مهم داعش در عملیات سرّی آمریکا در سوریه؟ آمریکا از عملیات سرّی نظامی در سوریه برای کشتن یکی از اعضای مهم داعش خبر داد.

العالم - سوریه

آمریکا مدعی شد که با اجرای عملیات سری نظامی در سوریه، یکی از اعضای داعش را از پای در آورده است. گمان می رود که این فرد معاون ابوبکر بغدادی باشد و نامش با حمله به کلوپ شبانه در استانبول پیوند خورده است.

جان توماس سخنگوی مرکز فرماندهی نظامی آمریکا گفت: عبدالرحمن اُزبکی که می بایست اهل ازبکستان باشد، در حمله زمینی در نزدیکی شهر المیادین در سوریه در 6 آوریل کشته شد.

بنا به خبرگزاری رویترز، وی از ارائه توضیحات بیشتر امتناع کرد و افزود: فکر می کنم این تمام آن چیزی است که می خواهیم در این خصوص بگوییم.

جان توماس تاکید کرد که اُزبکی در حمله هوایی کشته نشده است.

سخنگوی فرماندهی نظامی مرکزی آمریکا همچنین گفت: اُزبکی در ایجاد زمینۀ حمله به کلوپ شبانه رینا در استانبول در اول ژانویه دست داشته است.

گروه تروریستی داعش مسئولیت حمله به کلوپ رینا در استانبول را به عهده گرفت و آن را نوعی انتقام از ترکیه به سبب دخالت نظامی در سوریه عنوان کرد. در آن حمله 39 نفر کشته شدند.

توماس خاطرنشان کرد: متوجه شدیم که این شخص با انفجار استانبول ارتباط نزدیک داشته است.

210

0% ...

آخرین اخبار

حمایت قاطع سازمان همکاری شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی


پوتین: مدل توسعه‌ غرب برای چپاول جهان بود


استارمر بار دیگر به شوک اقتصادی جنگ علیه ایران اعتراف کرد


زینب دشتی، مجری تلویزیون کویت، به سه سال زندان محکوم شد+فیلم


تداوم رویکرد فشار حداکثری؛ تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران


وزیر دفاع پیشین آمریکا: جنگ علیه ایران به ویتنامی برای ترامپ تبدیل شده است


دیدار وزیر کشور ایران و وزیر داخلی فدراسیون روسیه؛ انتقاد از استاندارهای دوگانه غرب


ورود دو وزیر تندروی اسرائیلی به ایرلند ممنوع شد


مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا