انتشار اولین تصویر «حسنی مبارک» پس از آزادی

يکشنبه 24 ارديبهشت 1396
16:46
انتشار اولین تصویر «حسنی مبارک» پس از آزادی یک مسئول سابق کویتی پس از دیدار با «حسنی مبارک» دیکتاتور مخلوع مصر، تصویر وی را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد.

العالم - مصر

«مبارک الخرینج» نایب رئیس سابق پارلمان کویت در قاهره با مبارک دیدار کرد و پس از آن عکس این دیدار را در صفحه خود در توییتر منتشر نمود.

در تصویر دیگری عکس «فهد» پسر الخرینج در کنار مبارک دیده می‌شود در حالی که مبارک لبخند بر لب دارد.

خبرگزاری آناتولی با اعلام این خبر، افزود که این نخستین تصویر مبارک پس از آزادی و ترخیص از بیمارستان نظامی المعادی در تاریخ 24 مارس گذشته است.

دادگاه فرجام مصر اخیرا مبارک را از اتهام قتل انقلابیون در جریان انقلاب 25 ژانویه سال 2011 تبرئه کرد و به دنبال آن مبارک که در بیمارستان نظامی المعادی بستری بود به منزل خود در منطقه مصر الجدیده بازگشت و گفته می‌شود که تا کنون مقامات تعدادی از کشورهای عربی از جمله حمد بن‌عیسی پادشاه بحرین به دیدار وی رفته‌اند. 

فارس

0% ...

آخرین اخبار

دادگاه فدرال آمریکا تعرفه‌های جهانی ترامپ را غیرقانونی خواند


هشدار قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) به آمریکا و حامیان او


امنیت استیجاری از سوی قدرت‌های فرامنطقه‌ای، سرابی بیش نیست


واشنگتن پست: ایران هنوز از قابلیت موشکی چشمگیری برخوردار است


ماهر حمود: ترامپ پس از شکست نظامی در مواجهه با مقاومت ایران، دچار تناقض گویی شده است


فوتبالیست‌های ایرلندی خواستار تحریم مسابقه لیگ اتحادیه اروپا با اسرائیل شدند


انتقاد عراقچی از تحرکات ضد ایرانی آمریکا و بحرین در شورای امنیت


اردوغان: اسرائیل تهدید امنیتی برای منطقه است


سی‌ان‌ان: ترامپ به دنبال راه خروج از بحران ایران است


هاآرتص: ایران دست‌کم ۲۲۸ دارایی نظامی آمریکا را در ۱۵ پایگاه خاورمیانه هدف قرار داد