افزایش ابتلا به بیماری وبا در یمن

يکشنبه 24 ارديبهشت 1396
20:44
افزایش ابتلا به بیماری وبا در یمن به گزارش خبرنگار شبکه العالم در یمن به نقل از دفتر بهداشت عمومی و ساکنان استان الجوف ،45 مورد ابتلا به وبا درمناطق مختلف الجوف گزارش شده است.

العالم - يمن

"احمد محمد حزام "مدیر کل دفتر بهداشت استان گفت: موارد مشکوک به وبا به 45 مورد رسیده که دو مورد با انجام آزمایش ها در آزمایشگاه مرکزی صنعاء تایید شده است.

وی افزود: بیمارستان ها و مراکز بهداشتی استان علیرغم امکانات محدود و فقدان دارو و وسایل پزشکی ضروری با تمام قوا برای مقابله و جلوگیری از شیوع بیماری وبا در میان شهروندان، تلاش می کند.

وی از همه گروه های مسئول و سازمان های بین المللی بشردوستانه خواست با مداخله سریع مراکز بهداشتی استان الجوف در حد توان برای مقابله با وبا به ویژه در این استان بزرگ به وظایف خود عمل کنند.

تجاوز گسترده عربستان سعودی به یمن با حمایت آمریکا و رژیم صهیونیستی که از فروردین ماه سال گذشته آغاز شد، علاوه بر وارد کردن میلیاردها دلار خسارت به تاسیسات عمومی و زیربنایی آن کشور موجب به شهادت رسیدن هزاران تن از مردم یمن شد.

این تجاوز در زمینه بهداشت و درمان مشکلات گسترده ای برای مردم یمن و بخصوص کودکان و زنان ایجاد کرده است.
217

0% ...

آخرین اخبار

سپاه به مردم منطقه: فورا از مخفیگاه نظامیان آمریکایی فاصله بگیرید


سپاه پاسداران: ساختمان باقی‌مانده از شرکت آمازون منهدم شد


فصل تازه همکاری‌های فرهنگی تهران–سئول در آستانه ثبت‌جهانی الموت


روزنامه آتلانتیک ماجراجویی در ایران را نقطه پایان ترامپ دانست


انهدام موشک کروز آمریکایی در آسمان کهنوج


قالیباف: همکاری ایران و عراق می‌تواند بسیاری از مسائل منطقه را حل کند


صهیونیست‌ها ۴ فلسطینی را در کرانه باختری شهید و ۴ نفر دیگر را زخمی کردند


سپاه: زاغه مهمات پایگاه آمریکا در علی السالم متلاشی شد


آمریکا سفیر مالزی را احضار کرد


موج دیگری ازحملات پهپادی ارتش به پایگاه‌های‌آمریکا در کویت