تعیین مرز مناطق کاهش تنش سوریه با مشارکت ایران

جمعه 5 خرداد 1396
13:03
تعیین مرز مناطق کاهش تنش سوریه با مشارکت ایران معاون وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که کارشناسان روسیه و ایران و ترکیه مرز مناطق کاهش تنش در سوریه را ترسیم خواهند کرد.

العالم - سوریه

"میخائیل بوگدانف" روز جمعه در گفت وگو با خبرگزاری ریا نووستی روسیه گفت: یادداشت امضا شده درباره مناطق کاهش تنش تاکید می کند که کشورهای ضامن باید کارگروه هایی را برای بررسی همه مسائل تشکیل دهند.

وی افزود: آنها باید با کار روی نقشه ها، مرزهای خارجی این مناطق را ترسیم کنند و طرف های مسئول تامین کننده تردد مردم در این مناطق را تعیین کنند زیرا مردم باید از آزادی تردد – برخلاف تروریستها- برخوردار باشند لذا باید پست های بازرسی و نظارتی در مناطق یاد شده ایجاد شود و همه اینها باید با کار روی نقشه ها انجام شود.

بوگدانف خاطرنشان کرد: هنوز روشن نیست که چه طرفی مسئولیت تضمین امنیت در این مناطق را برعهده خواهد داشت. 

6

0% ...

آخرین اخبار

دعوت ایران از رئیس شورای اروپا برای به رسمیت شناختن واقعیت‌های جنگ تحمیلی


محکومیت حملات رژیم اسرائیل به لبنان از سوی ۱۸ کشور عمدتاً اروپایی


گوترش: هیچ راه حل نظامی برای بحران خاورمیانه وجود ندارد


پاسخ قاطع ایران به ادعاهای بی‌اساس امارات در آیمو


نمایندگی ایران در وین: ادعای تمایل تهران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


پاپ لئو به دنبال انتقاد ترامپ درباره لغزش دموکراسی‌ها هشدار داد


هشدار صندوق بین المللی پول درباره رکود اقتصادی در جهان


تقدیم مدال طلای قهرمانی تکواندو نوجوانان جهان به شهدای مدرسه میناب


اذعان رژیم صهیونیستی به زخمی شدن ۱۰ نظامی در بنت جبیل


پیام تقدیر آیت الله اعرافی از مواضع شجاعانه پاپ