انتقاد تروریست نروژی از دادن جایزه نوبل به عرفات

انتقاد تروریست نروژی از دادن جایزه نوبل به عرفات
سه شنبه 4 مرداد 1390 - 04:55

آدم‌کش نروژي که ده‌ها تن در اين کشور را به کام مرگ فرستاد، در نوشته‌هاي خود از اينکه دولت نروژ جايزه صلح نوبل را به ياسر عرفات رهبر فقيد تشکيلات خودگردان داده است، به شدت انتقاد کرده است. وي در دست نوشته هاي خود که طي ساليان متمادي که شامل 1500 صفحه مي شود رژيم صهيونيستي را به شدت تاييد کرده و نام اسرائيل بيش از 300 بار در نوشته هاي وي به چشم مي خورد که همه موارد نيز مثبت بوده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، بر اساس مانیفست این تروریست حرفه‌ای و با توجه به مدح و ستايش وي از دولت يهودي بنيامين زئيف هرتزل، وي يک صهيونيستي متعصب بوده که در همان حال نهاد سياسي اروپا و در راس ان اتحاديه اروپارا به شدت مورد حمله قرار مي دهد، زيرا به نظر وي اين نهاد نسبت به اسرائيل  انعطاف پذير نيست.

برويک سياست اسرائيل را مبني بر عدم اعطاي حقوق شهروندي به مسلماناني که تحت سيطره خائن رژيم هستند را ستايش مي کند درست بر عکس اروپا که دروازه‌هاي خود را در برابر مسلمانان باز کرده و حق شهروندي و ديگر حقوق را براي انان قائل شده است- که البته برخلاف ادعاهای این آدم‌کش، مسلمانان در کشورهای اروپایی چندان هم آزاد نیستد و فشارهای بسیاری بر آنها وارد می‌شود.برويک با حجم گسترده اطلاعات خود نسبت به سياست داخلي احزاب اسرائيل همه را غافلگير کرد.

او نتانياهو را که ائتلافي راستگرا را تشکيل داده ستايش مي کند زيرا وي  عليرغم اينکه مي داند که اين نوع ائتلاف، رئيس جمهوري امريکا باراک اوباما را خشمگين مي کند و بر روابط بين دو دولت تاثيرات نامطلوبي بر جاي مي گذارد به اين کار اقدام کرده است.

وي در نوشته هاي خود درباره مباحث  اکادميک و رسانه‌اي اسرائيل  اظهارنظر مي‌کند و مطالب خود را از پرفسور ايال زيسر و ايتمار رابينوويچ  اقتباس مي کند و از روزنامه هاآرتص و شبکه هفتم اسرئيل نيز ياد کرده است. وي همچنين نوشته «هم اکنون وقت آن فرا رسيده تا از حمايت احمقانه از فلسطينيان دست برداشته و به حمايت از عموزاده هاي متمدن خود يعني اسرائيل بپردازيم!!»وي به شدت از نروژ به خاطر تصميم کميته جائزه  صلح نوبل که پس از پيمان اسلواين جائزه را  به ياسر عرفات بخشيد، انتقاد مي کند.رسانه هاي نروژ اعلام کردند برويک که مسئوليت انفجار اسلو و حمله به اردوي جوانان حزب کارگر را بر  عهده گرفته روز در برابر دادگاه - البته بدون حضور خبرنگاران - حاضر شد و پليس نيز خواستار باقي ماندن وي در زندان شد و قاضي کيم هگر نيز با آن موافقت کرد و دستور داد وي به مدت هشت هفته در انفرادي باقي بماند، دادگاه، نيز دليل حبس برويک را بيم‌هاي امنيتي و ادامه تحقيقات پليس درباره حملات و کيفيت پايان آن دانست.

دسته بندی ها :
کلید واژه ها :

پربیننده ترین خبرها