به گزارش پایگاه اطلاع رسانی العالم، اين اتهام در حالي مطرح مي شود که قرار است امروز برنامه راهبردي جديد دولت بريتانيا در زمينه مقابله با تروريسم منتشر شود.
خانم مي در گفتگو با روزنامه ديلي تلگراف گفت که معتقد است دانشگاهها مي توانند اقدامات بيشتري در جلوگيري از گسترش افراط گرايي انجام دهند.
در مقابل نهادهاي دانشگاهي در انگلیس ضمن رد چنين اتهامي مي گويند که دانشگاهها در اين زمينه با پليس و نيروهاي امنيتي همکاري کردهاند.
وزير کشور بريتانيا همچنين گفته است که دولت اين کشور بودجه آن دسته از گروههاي اسلامي را که از عقايد افراطي حمايت ميکنند، قطع خواهد کرد.
خانم مي در بخشي از گفتگوي خود با روزنامه ديلي تلگراف گفت: "به نظر من به مدت زيادي در دانشگاهها با نوعي بي خيالي در اين زمينه روبرو بودهايم. فکر نمي کنم مسئولان دانشگاهها به اندازه کافي در مورد آنچه در فضاي دانشگاهها مي گذرد و راديکال شدن بعضي از دانشجويان توجه کرده باشند."
به گزارش روزنامه ديلي تلگراف، دولت بريتانيا در برنامه راهبردي جديد خود از 40 دانشگاه در انگلستان ياد کرده است که در آنها "خطري به خصوص" در زمينه راديکال شدن دانشجويان و يا عضو گيري گروههاي تندرو از ميان دانشجويان آنها وجود دارد.
گفته شده که دولت انگلیس در اين سند راهبردي در مورد "فدراسيون جوامع اسلامي دانشجويان" و آنچه بي ميلي اين نهاد براي مقابله با افراط گرايي ناميده ابراز نگراني کرده است.
وزير کشور انگلیس گفت پس از آنکه دولت اين کشور بودجه موسسات آموزشي را مرور کرد، بودجه 20 موسسه که در سه سال گذشته از کمکهاي دولتي استفاده کرده اند را قطع کرده است.
انجمن معاونان روساي دانشگاههاي انگلیس در واکنش به اين سخنان وزير کشور اعلام کرده است که "هيچ مدرکي" مبني بر "بي خيالي" دانشگاهها در برابر افراط گرايي وجود ندارد.
فدراسيون جوامع اسلامي دانشجويان هم در واکنشي مشابه اعلام کرده است که اتهام بيخيالي و بيميلي اين نهاد در برابر افراط گرايي، "اشتباه و غيرقابل توجيه" است.
مسئولان اين فدراسيون ميگويند که همواره با نهادهاي ذيربط از جمله اعضاي دولت همکاري کرده اند. اين نهاد اعلام کرده که سال گذشته کنفرانسي در زمينه راههاي جلوگيري از گسترش افراط گرايي در دانشگاهها برپا کرد. امسال هم قرار است کنفرانسي ديگر در همين زمينه برگزار کند که از شخص وزير کشور هم براي شرکت در آن دعوت شده است.