العالم - آسیا
واسیلی نِبِنزیا در جلسه شورای امنیت سازمان ملل برای وضع تحریم های جدید ضد کره شمالی گفت: فدارسیون روسیه از تصویب قطعنامه تحریم 2371 شورای امنیت ضد کره شمالی حمایت کرد. ما نیاز به توقف برنامه موشکی و اتمی کره شمالی را درک می کنیم. این اقدامات کره برای ما پذیرفتنی نیست. ما با کشورهای همسایه خود در منطقه هم نظر هستیم که شلیک موشک های بالستیک کره شمالی تهدیدی برای دریانوردی و هوانوردی در منطقه است. این موضوع تهدیدی برای جان افراد غیرنظامی است. دولت کره شمالی باید به این اقدامات پایان دهد و به معاهده ان پی تی بازگردد و با نظارت آژانس بین المللی انرژی اتمی بر فعالیت هایش موافقت کند.
به گزارش ای پی تی ان لایو، وی افزود: کره شمالی همچنین باید به کنوانسیون منع تسلیحات اتمی بپیوندد. همه باید این موضوع را درک کنند تا مادامی که کره شمالی برای امنیت خود تهدیدی را احساس کند، حرکت به طرف غیر اتمی سازی شبه جزیره کره کار دشواری خواهد بود. این موضوع پایان دادن به رزمایش های نظامی در منطقه را ضروری می کند. ما شاهد رزمایش های مکرر آمریکا و متحدانش و پرواز بمب افکن های راهبردی و اعزام ناوهای هواپیمابر به منطقه هستیم. ما همچنین شاهد استقرار سامانه دفاع موشکی آمریکا در منطقه هستیم.
نبنزیا گفت: ما بارها اعلام کرده ایم که این اقدامات نه تنها تهدیدی برای منطقه محسوب می شود بلکه سبب برهم خوردن توازن نظامی در منطقه می شود و امنیت کشورهای همسایه را هم تهدید می کند. ما از وزیر خارجه آمریکا می خواهیم که این موضوع را تضمین کند که آمریکا به دنبال تهدید موجودیت کره شمالی و دخالت نظامی در این کشور نباشد. معتقدیم که موضوع کره شمالی تنها از طریق وضع تحریم و افزایش فشار بر پیونگ یانگ حل و فصل نمی شود. این قطعنامه باید بخشی از راهبرد باشد. وضع تحریم های جدید اوضاع انسانی را در کره شمالی بدتر می کند.
وی گفت: ما همچنین خواهان پایان اقدامات یکجانبه ای هستیم که اوضاع غیرنظامیان را در کره شمالی بدتر می کند. آنها هیچ ربطی به فعالیت های نظامی ندارند. این تحریم ها وضعیت زندگی مردم کره شمالی را بدتر می کند. نهادهای بشردوستانه در سازمان ملل در این رابطه هشدار داده اند. برای عادی سازی وضعیت موجود در کره شمالی ما به راهبردی جامع نیازمندیم. این راهبرد باید توقف فعالیت های اتمی و موشکی کره شمالی و توقف رزمایش ها در شبه جزیره کره را در بر بگیرد.لازم است که اعتماد در بین کشورهای منطقه به وجود آید. ما باید موضوع شبه جزیره کره را از طریق راههای موثر حل و فصل کنیم. لازم است که مذاکره و گفتگو وجود داشته باشد.
وی گفت: لازم است که یادآوری کنم که کشور ما پیش نویس یک نقشه راه را برای جلوگیری از تهدید و استفاده از قدرت نظامی ارائه کرده است. این نقشه راه یک راه حل جامع برای شبه جزیره کره و شامل توقف فعالیت های موشکی و اتمی و انجام مذاکرات بدون پیش شرط است. این نقشه راه از سرگیری مذاکرات شش جانبه را هم شامل می شود. ما باید به دنبال راههای ارتباط و مذاکره با کره شمالی باشیم تا بتوانیم مذاکراتی واقعی درباره موضوع اتمی و موشکی این کشور انجام دهیم. از طرف دیگر سازمان ملل هم باید تلاش های خود را برای ارسال کمک برای مردم کره شمالی افزایش دهد.