ترامپ در تماس با امير قطر ، او را از نتايج نشست با امير كويت آگاه كرد

جمعه 17 شهريور 1396
03:24
ترامپ در تماس با امير قطر ، او را از نتايج نشست با امير كويت آگاه كرد وزیر امور خارجه قطر اعلام کرد، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در تماس تلفنی با شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر، او را از نتایج نشست با امیر کویت در واشنگتن مطلع کرد.

العالم - آمریکا

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم محمد بن عبد الرحمان آل ثانی که در گفتگو با الجزیره ضمن قدردانی از تلاش های کویت تصریح کرد، خواسته های سیزده گانه چهار کشور عربی از دوحه ، نقض حاکمیت قطر به شمار می آید. 

وی افزود، تلاش قابل قبول این است که شاهد تحرکاتی برای ایجاد سازوکاری جهت آغاز مذاکره باشیم.

وزیر امور خارجه قطر با تاکید بر ضرورت عقب نشینی از تدابیر علیه دوحه، افزود، تاسف آور است که در طول بحران، گزینه نظامی نیز به عنوان گزینه های مختلف برای برخورد با قطر مطرح شد.

به گفته وی، امير قطر دراین تماس تاکید کرد که موضع ثابت و اصولي کشورش براي حل بحران، گفتگوهاي سازنده اي است که به استقلال کشور آسيبي نرساند.

وزیر امور خارجه قطر همچنین گفت که تماس تلفنی ترامپ با امیر قطر مثبت بوده و تلاش های کویت نیز برای حل این بحران قابل تقدیر است.

شیخ صباح الاحمد الجابر  الصباح امیر کویت شامگاه پنجشنبه در کاخ سفید با دونالد ترامپ دیدار کرد.

امیر کویت در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با رئیس جمهوری امریکا گفته بود: قطر آماده است تا 13 شرط کشورهای چهارگانه را بپذیرد و در میز مذاکره برای حل این بحران حاضر شود.

دونالد ترامپ نیز در این کنفرانس مطبوعاتی گفت: کویت نقش پیشتازانه ای در زمینه کمک های بشردوستانه و مبارزه با تروریسم دارد و باید بحران قطر از طریق گفت وگو حل شود.

عربستان، امارات، بحرین و مصر 15 خردادماه 96 با متهم کردن دوحه به حمایت از تروریسم و افراط گرایی، روابط دیپلماتیک خود را با قطر قطع کردند و مرزهای زمینی، دریایی و هوایی خود را به روی این کشور بستند.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش کاربران به انتشار تصویر لامین یامال روی پهپاد ایرانی


محله الزیتون غزه در آتش می‌سوزد... و آوارگان فلسطینی، مرگ و اشغالگری را به چالش می‌کشند


سرلشکر محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی شدید خواهد بود


تأکید تهران و بغداد بر همکاری‌های راهبردی، اقتصادی و امنیتی


قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!


امضای ۴ موافقتنامه و یادداشت‌تفاهم میان ایران و عراق


وزیر کشور وارد دهلی نو شد


عزیمت وزیر امور خارجه به قرقیزستان


پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


وقوع یک عملیات ضدصهیونیستی در جنین؛ دستکم یک صهیونیست زخمی شده است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت