العالم - آمریکا
پیش از این "پاتریک مورفی"، مسئول امور جنوب شرق آسیا در وزارت امور خارجه آمریکا گفته بود که کشورش دولت "آنگ سانگ سو چی"، نخست وزیر میانمار را به خاطر ارتکاب جنایت و خشونت علیه مسلمانان در این کشور ملامت نمی کند اما برای حل بحران نیازمند همکاری اوست.
در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است؛ ما عمیقا از آواره شدن 270 هزار نفر از روهینگیا، که توسط سازمان ملل اعلام شده است، و همچنین حملات خشونت آمیز و سوزاندن جمعی بسیاری از روستاها در ایالت راخین ابراز نگرانی میکنیم.
واشنگتن در این بیانیه میگوید، ما از نزدیک با شرکایمان از جمله کمیسیاری عالی پناهندگان سازمان ملل، کمیته بینالمللی صلیب سرخ و سازمان بینالمللی مهاجرت برای کمک رسانی به این افراد همکاری میکنیم.
براساس این بیانیه، آمریکا از اکتبر سال 2016 نزدیک به 63 میلیون دلار به این افراد در میانمار و یا افرادی که از میانمار آواره شدهاند کمک کرده است.
آمریکا همچنین اعلام کرد که از تلاشهای بنگلادش به خاطر کمک به این آوارگان تقدیر میکنیم و خواهان ادامه این تلاشها از سوی داکا هستیم تا کمکهای لازم به طور موثر به دست این افراد برسد.
به گزارش فارس، از روز 25 آگوست با حمله ارتش میانمار به استان مسلمان نشین راخین، موج جدید فرار مسلمانان روهینگیا از میانمار به سمت بنگلادش آغاز شده است.
منابع وابسته به سازمان ملل متحد چند روز گذشته اعلام کرده بودند که در پی حملات خشونتبار ارتش میانمار به مسلمانان روهینگیا حدود 138 هزار روهینگیایی تا روز 31 آگوست از مرز گذشته و وارد بنگلادش شدهاند.
این مرگبارترین و جنایتبارترین تعامل دولت میانمار علیه اقلیت مسلمان روهینگیا طی دهههای اخیر است و به همین دلیل مسلمانان جهان این اقدام دولت میانمار را نوعی «نسل کشی» برشمردند.