دولت محلی کاتالونیا:

اسپانیا باید پاسخگو باشد

دوشنبه 10 مهر 1396
00:07
اسپانیا باید پاسخگو باشد

سخنگوی دولت محلی کاتالونیا اعلام کرد، دولت اسپانیا باید به خاطر خشونت هایی که پلیس این کشور علیه مردم کاتالونیا روا داشتند، در برابر جهانیان پاسخگو باشند.

العالم - اروپا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ صدها نفر بر اثر درگیری با نیروهای پلیس که تلاش داشتند مانع از اجرای همه پرسی در منطقه کاتالونیا در شمال اسپانیا شود، زخمی شدند.

جوردی تورول سخنگوی دولت محلی کاتالونیا گفت: اقدامات امروز دولت اسپانیا، مایه شرمساری اروپا بود. دولت اسپانیا با نقض حقوق بشر در برابر دیدگان جهانیان موقعیت خود را به خطر انداخت و در نهایت باید در برابر دادگاه های بین المللی پاسخگو باشد.

تورول گفت از همه شاخص هایی که ما درباره مشارکت به دست آوردیم، امشب میلیون ها رأی شمرده خواهد شد. ما همچنان اصرار داریم که همه بتوانند رأی بدهند. ما ساعت رأی گیری را تمدید نمی کنیم ولی همه کسانی که تا ساعت هشت در صف رأی گیری هستند قادر به رأی دادن خواهند بود.

وی در عین حال تاکید کرد که اطلاعی از زمان پایان شمارش آرا ندارد.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: ایران به دنبال جنگ نیست، اما قاطعانه از خود دفاع می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا پای جان از عزت و شرف ایران اسلامی دفاع می‌کنیم


کره شمالی رهبری حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای را تبریک گفت


سناتور آمریکایی: جنگ با ایران یک فاجعه حماسی برای آمریکاست


افزایش سهمیه کالاهای اساسی استان‌های مسافرپذیر


عراقچی در گفت‌وگو با لاوروف: بی‌تفاوتی به قانون‌شکنی آمریکا و اسرائیل، منطقه و جهان را ناامن می‌کند


موج سی و هفتم عملیات غرورآفرین "وعده صادق۴" در شب قدر اجرا شد + فیلم


"تأکید بر حق دفاع مشروع ایران" درگفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه ایران با دبیرکل سازمان ملل


خبرنگار العالم در پمپ بنزین های پایتخت: جریان سوخت‌رسانی عادی است


هشدار سخنگوی‌ ارشد نیروهای مسلح به دشمنان در پی حمله به مناطق مسکونی