اظهار نظر خنده‌دار رئیس باشگاه الهلال!

شنبه 29 مهر 1396
09:20
اظهار نظر خنده‌دار رئیس باشگاه الهلال! رئیس باشگاه الهلال عربستان قبل از دیدار برابر نماینده ژاپن در فینال لیگ قهرمانان آسیا اظهارنظری عجیبی را بر زبان آورد.

العالم _ عربستان سعودی

 الهلال در دو بازی رفت و برگشت در نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا توانست با نتیجه شش بر دو تیم فوتبال پرسپولیس را از پیش رو بردارد و به فینال راه پیدا کند.

در هر دو دیدار داوری به سود نماینده عربستان بود و اعتراض شدید باشگاه پرسپولیس را به دنبال داشت. در دیدار رفت گل نخست عمر خربین در شرایط آفساید به ثمر رسید و در دیدار برگشت هم داور پنالتی‌ اشتباه به سود نماینده عربستان گرفت. این در حالی بود که پنالتی‌ آشکار بشار رسن را نگرفت.

با وجود این که داوری در هر دو دیدار به سود نماینده عربستان بود، با این حال رئیس این باشگاه در اظهار نظری عجیب تاکید کرد که در فینال نگران داوری است.

نواف بن سعد گفت‌: داوری نگران کننده است و تنها چیزی است که در فینال از آن می‌ترسم. امیدوارم که ظلمی را که در دیدار برگشت برابر پرسپولیس به ما شد تکرار نشود.

به نظر می‌رسد  که باشگاه عربستانی به چنین رویه عادت کرده‌اند. آنها معمولا قبل از دیدار برابر نماینده‌های ایران نگرانی خود را از داوری اعلام می‌کنند. این‌ در حالی است که کنفدراسیون فوتبال آسیا همیشه هوای آنها را دارد و به ندرت اتفاق می‌افتد که اشتباه داوری به سود نماینده‌های ایران باشد.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است


مومنی در شانگهای: وقت مواضع صریح فرا رسیده است


اشغال الشقیف؛ دستاورد راهبردی یا سرپوشی برای ناکامی‌های نتانیاهو؟


برافراشته شدن پرچم فلسطین بر فراز کاخ ریاست جمهوری اسلوونی +فیلم


شروط ایران برای رسیدن به تفاهم با آمریکا


نبض بازار جهانی نفت در تنگه هرمز؛ هشدار تازه صندوق بین‌المللی پول


ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است