دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا در سه توییت پیاپی درباره انتشار اسناد مربوط به ترور جان اف کندی رییس جمهوری پیشین آمریکا نوشت: پس از مذاکرات فشرده با ژنرال کلی، آژانس امنیت ملی آمریکا و دیگر نهادها، من همه اسناد مربوط به ترور جان اف کندی را به جز اسامی و آدرس های افراد زنده ای که در این اسناد به آنها اشاره شده است، منتشر خواهم کرد. من این اقدام را به دلایل آزادی جریان اطلاعات، شفافیت و نیز از بین بردن هرگونه تئوری توطئه صورت خواهم داد.
ترامپ سی ام مهرماه امسال برای انتشار این اسناد اعلام آمادگی کرده بود.
او در آن زمان در توئیتر نوشت: «در مقام رئیسجمهور، من اجازه انتشار اسناد مسدود شده و برای مدت طولانی محرمانه مربوط به جان اف کندی را با توجه به اینکه موضوعی برای اعلام وصول (از طرف من) است، خواهم داد».
به دنبال این قول پنجم آبان ماه اجازه انتشار ۲۸۰۰ پرونده مربوط به ترور جان اف کندی، توسط ترامپ صادر شد.
او اما به دلیل به "خطر افتادن امنیت ملی" اجازه انتشار مابقی پرونده ها را نداد.
«جان فیتز جرالد کندی» (جان اف کندی) سی و پنجمین رئیس جمهور آمریکا بود و از 1961 تا زمان ترورش در 1963 ریاست جمهوری را به عهده داشت.
کندی ساعت 12:30 بیست و دوم نوامبر 1963 در دالاس به قتل رسید و فردی به نام «لی هاروی اسوالد» در ساعت 7 بعداز ظهر همان روز به جرم قتل یک مأمور پلیس دالاسی مجرم شناخته شد و در ساعت 23:30 همان شب بهعنوان قاتل رئیسجمهور معرفی شد.
این فرد تنها دو روز بعد در ایستگاه پلیس شهر دالاس به قتل رسید. او در بازجوییها گفته بود به کسی تیراندازی نکرده و مدعی شد که دارند از او به عنوان «طعمه» استفاده میکنند.
داستانهای مختلفی درباره ترور کندی در آمریکا مطرح شده و سیا، مافیا، کاگب، موساد، لیندون ب. جانسون (معاون وقت کندی) و مجتمعهای نظامی-صنعتی آمریکا به عنوان افراد دخیل در این ترور مطرح شدند.
سرانجام در سال 1992 کنگره آمریکا قانونی به نام «قانون مدارک و سوابق جان اف کندی» تصویب کرد و به اداره ملی آرشیو و سوابق آمریکا دستور داد که مجموعهای از سوابق و مدارک را درباره ترور جان اف کندی ایجاد شود.
اسناد و سوابق مذکور اما با استناد به اینکه حاوی اسناد درباره امنیت ملی است، هیچ گاه منتشر نشدند.