فرار مسئول بلند پايه حزب كنگره يمن از صنعا

پنج‌شنبه 23 آذر 1396
01:51
فرار مسئول بلند پايه حزب كنگره يمن از صنعا منابع آگاه خبری روز چهارشنبه از فرار یکی از مسئولان بلند پایه حزب علی عبدالله صالح رئیس جمهوری سابق یمن از صنعا خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از صنعا قاسم الکسادی یکی از مسئولان بلند پایه حزب کنگره یمن از صنعا به استان البیضاء فرار کرده است. استانی که تحت کنترل نیروهای طرفدار منصور هادی (رئیس جمهور مستعفی و فراری) است و قبیله وی  از او حمایت می کنند.

علی عبدالله صالح رئیس حزب کنگره روز دوشنبه 4 دسامبر ٢٠١٧ ( 13 آذر) در حالی که با سران حزب کنگره مردمی یمن از صنعا عازم استان مأرب (در حال فرار به سوی امارات) بود، به همراه شماری از همراهانش کشته شد. 

منابع دیپلماتیک فرانسوی درباره نقش امارات در کشته شدن علی عبدالله صالح فاش کردند که وی قبل از راه‎اندازی جنگ صنعاء، وعده هایی را از امارات دریافت کرده بود که از جمله آن تصدی مجدد سمت ریاست جمهوری یمن پس از شکست انصارالله بود.

0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیروهای مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است


لاپید: نتانیاهو با محاسبات نادرست، اعتماد آمریکا به اسرائیل را تضعیف کرد


اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند


نتانیاهو میان فشار آمریکا و خطر سقوط سیاسی + فیلم


قدردانی رئیس‌جمهور از نقش پاکستان در تثبیت آتش‌بس؛ تهران و اسلام‌آباد در مسیر همکاری‌های گسترده‌تر


پاکستان در قلب دیپلماسی؛ نخست‌وزیر و فرمانده ارتش راهی نشست سوئیس شدند


گزارش اختصاصی العالم از بازگشت زندگی به روستای صریفا خط مقدم مقاومت لبنان


روایت مقاومت در برنامه عالمکم ؛ از موکب تنگه هرمز تا مسجد سوخته ای  در رام‌الله+فیلم


تله لبنان؛ هشداری درباره پیامدهای نقض توافق‌ در پرتو تجربه‌های تاریخی