سعد حریری اولویت خود را اعلام کرد

سعد حریری اولویت خود را اعلام کرد
چهارشنبه 29 آذر 1396 - 12:39

نخست وزیر لبنان اعلام کرد: اولویت وی حمایت از لبنان و مردم این کشور در مقابل تنش های منطقه ای است.

العالم - لبنان

به گزارش خبرگزاري رسمي کويت از بيروت، سعد الحريري در نشست خبري مشترک با فدريکا موگريني مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا گفت: « اولويت من حمايت از لبنان و مردم اين کشور در مقابل بحران ها و تنش هاي منطقه است.»

الحريري حمايت اتحاديه اروپا از ارتش لبنان و پايبندي آن به ثبات و امنيت اين کشور را ارزشمند توصيف کرد.

وي در کنفرانس خبري مشترک با موگريني بر پايبندي لبنان به قطعنامه هاي بين المللي به خصوص قطعنامه 1701 شوراي امنيت تاکيد و اعلام کرد ارتش لبنان با نيروهاي موقت سازمان ملل متحد مستقر در جنوب لبنان « يونيفيل » براي حفظ و برقراري امنيت همکاري مي کند.

نخست وزير لبنان از نقش اتحاديه اروپا در کمک به اين کشور براي مقابله با چالش ها و پيامدهاي ناشي از بحران سوريه تمجيد کرد.

الحريري درباره سوريه اظهار داشت هرگونه سياسي که به برقراري صلح و آرامش در اين کشور منجر نشود بي فايده است و بحران سوريه تنها از طريق سياسي و مشارکت همه طيف هاي سوري در قدرت حل مي شود.

وي بر اهميت نقش روسيه در توقف درگيري ها در سوريه تاکيد و خاطرنشان کرد اجلاس سوچي سودمند است و مذاکرات ژنو نيز به هدف معيني براي پايان دادن به خشونت ها کمک مي کند.

موگريني نيز حمايت الحريري از طرح اتحاديه اروپا در حمايت از لبنان تائيد کرد و گفت: « اولويت ما حفظ و پيگيري قدرت اقتصادي لبنان است و من واقعا از بابت دعوت براي سفر به لبنان و از سرگيري فعاليت شما ( الحريري ) در سمت نخست وزيري اين کشور خرسند هستم.»

وي ابراز اميدواري کرد همه طرف هاي لبناني سياست خويشتنداري را در دستور کار قرار دهند و از طرف ديگر از همه خواست به لبنان ، استقلال ، تماميت ارضي و يکپارچگي آن احترام بگذارند.

صدا و سیما

دسته بندی ها :

آخرین اخبار

رئیس سابق سیا خواستار برکناری ترامپ از طریق متمم ۲۵ قانون اساسی شد


وزیر علوم: رهبر شهیدمان از هر مدعی آریایی‌تر بود


قالیباف: زیر بار هیچ تهدیدی نمی‌رویم


نزدیک‌شدن شناورهای نظامی به تنگه هرمز نقض آتش‌بس است


قالیباف: قطار اقتدار ایران در هیچ عرصه‌ای قابل توقف نیست


فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: با هر اشتباه گرفتار خواهید شد


وزیر خارجه عمان: آمریکا و ایران آتش بس را تمدید کنند


فعال سیاسی: جنگ با ایران یک شکست استراتژیک برای واشنگتن بود و پروژه صهیونیستی-آمریکایی را نابود کرد


۸۵۷ مدرسه در جنگ آسیب دیده است


رژیم صهیونیستی، صور لبنان را بمباران کرد