تخریب ژن‌های DNA با مصرف الکل

يکشنبه 17 دی 1396
21:19
تخریب ژن‌های DNA با مصرف الکل نتایج تازه‌ترین بررسی‌های محققان دانشگاه کمبریج نشان داده است، مصرف الکل با تخریب ژن‌های DNA موجب بروز سرطان می‌شود.

العالم - گوناگون

نتایج تازه‌ترین بررسی‌های محققان دانشگاه کمبریج نشان داده است، مصرف الکل با تخریب ژن‌های DNA موجب بروز سرطان می‌شود.

محققان برای درک نحوه اثرگذاری الکل بر بدن، مقداری الکل رقیق شده را به موش‌های آزمایشگاهی خوراندند و سپس دنباله DNA آن‌ها را بررسی و کروموزوم‌ها را تجزیه و تحلیل کردند. 

در این تحقیقات مشخص شد، زمانی‌که بدن الکل را تجزیه می‌کند، یک ماده شیمیایی به نام استالدئید تولید می‌شود که DNA را تخریب می‌کند؛ در واقع هنگام مصرف الکل شکست‌های ژنتیکی ایجاد می‌شود که چیدمان کروموزوم‌ها را تغییر داده و ساختار DNA را جایگزین می‌کند.

این تخریب در سلول‌های بنیادی خون رخ می‌دهد که وظیفه تولید سلول‌های قرمز و سفید را بر عهده دارند؛ این سلول‌ها اکسیژن را به اندام‌ها می‌رسانند و با عفونت‌ها مقابله می‌کنند.

بر اساس این تحقیقات تخریب دی‌ان‌ای در سلول‌های بنیادی دائمی است و کد ژنتیکی آن‌ها را جایگزین می‌کند و در نهایت منجر به بروز سرطان می‌شود. 

بر اساس آمار و ارقام موجود، مصرف الکل با بروز سالانه بیش از 12 هزار و 800 سرطان در انگلیس مرتبط است که این رقم 4 درصد از کل موارد ابتلا به سرطان انگلیس است. 

به گفته کارشناسان نیز، از حدود 13 هزار سرطانی که در اثر مصرف الکل پدید می‌آید، 3 هزار و 200 مورد آن سرطان سینه است. 

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف‌: کنترل تنگه هرمز در دست ایران است


دبیرکل حزب الله لبنان: میدان نبرد فصل الخطاب است / از حمایت ایران قدردانیم


توصیه ایران به سازمان شانگهای درباره جنگ تروریستی آمریکایی صهیونیستی


اعلام آماده‌باش کامل ارتش یمن


سه مورد نقض توافق آتش بس در جنوب لبنان


آمادگی کامل شهر فرودگاهی امام برای از سرگیری پروازها 


حزب‌الله عراق: تعیین جایزه برای ردیابی رهبران مقاومت اذعان به ناتوانی آمریکا است


بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی پیرامون آخرین تحولات مذاکرات جنگ تحمیلی سوم


پیام دکتر پزشکیان به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران


پیام سرپرست وزارت اطلاعات به مناسبت روز ارتش