دستگیری ۵ مظنون به همکاری با داعش در آلمان

جمعه 6 بهمن 1396
21:10
دستگیری ۵ مظنون به همکاری با داعش در آلمان در یک عملیات ویژه در ایالت زاکسن آلمان ۵ مظنون به همکاری با تروریسم داعش دستگیر شدند.

العالم - اروپا

 در یک عملیات ویژه پلیس آلمان علیه حامیان تروریسم داعش در ایالت زاکسن چهار پناهنده سوری و همچنین یک نفر دیگر دستگیر شدند.

این خبر را دادستانی فدرال شهر برلین روز پنج شنبه اعلام کرد. بر این اساس بعد از عملیات گشت و جستجو در ایالت زاکسن پنج نفر از طرفداران داعش دستگیر شدند. به گفته سخنگوی دادستانی کل فدرال برلین دلیل این عملیات ویژه در ایالت زاکسن سوء ظن به یک اقدام به سرقت در ماگدبورگ آلمان بود. موضوع تحقیقات ارتباط احتمالی این برنامه ریزی برای سرقت با سازمان تروریستی داعش است. در این تحقیقات این مسئله مطرح است که آیا این سرقت برای تامین مالی تروریسم داعش قرار بوده انجام شود.

به گفته سخنگوی دادستانی فدرال آلمان در حال حاضر در این باره که این مظنونین دستگیر شده تا چه اندازه با تروریسم داعش همکاری داشته اند تحقیق می شود.

اخیرا بسیاری مقامات امنیتی آلمان با توجه به شکست های داعش در مناطق بحرانی درباره خطر بازگشت جهادی ها و زنان و فرزندان آن ها به آلمان هشدار داده اند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

نفت ۴ دلار دیگر گران شد


انهدام یک پهپاد دشمن با آتش پدافند ارتش


جاسوس مشترک سیا و موساد در ایران اعدام شد


گفت‌وگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و هلند


هلاکت 18 نظامی اسرائیلی در نبرد با حزب‌الله از ماه مارس


بزنگاه اخراج آمریکا از منطقه و افول امپراطوری‌اش


گفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه قطر با همتای ایرانی و عربستانی درباره مذاکرات اسلام‌آباد


سفیر پاکستان: مذاکرات آمریکا و ایران به بن‌بست نرسیده و ادامه دارد


مشاور فرمانده سپاه: پشتوانه مردمی مهم‌ترین عامل ناکامی دشمن در میدان و دیپلماسی است


بیانیه رسمی عراق درباره خبر هلی‌برن در صحرای کربلا