آزادی جوان شیعه عربستانی پس از شکنجه شدید

آزادی جوان شیعه عربستانی پس از شکنجه شدید
يکشنبه 11 تير 1391 - 15:49

موضوع آزادي يک جوان شيعه عربستاني از زندان پس از وارد شدن صدمه هاي جسمي و روحي شديد به او، بار ديگر زنگ خطر را براي جامعه عربستان در خصوص وضعيت اسفبار زندانها و بدرفتاري و شکنجه بازداشت شدگان به صدا در آورد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، مسئولان امنیتی سعودی جمعه گذشته "محمد طاهر الشمیمی" 17 ساله را که از ساکنان منطقه شیعه نشین العوامیه  در استان قطیف آزاد کردند .. این درحالی است که آزادی او پس از آن صورت گرفت که مسئولان دریافتند الشمیمی توانایی حرکت و سخن گفتن را از دست داده است.

الشمیمی نیمه های آوریل گذشته هنگامی که همراه پدرش از مرزهای کویت به عربستان باز می گشت، بازداشت کردند.

پدی وی "طاهر الشمیمی" از علمای سرشناس منطقه العوامیه است.

از آن هنگام خانواده محمد طاهر، غیر از یک تماس تلفنی از زندان "الدمام" در اوایل دوره بازداشت، دیگر نتوانستند هیچگونه تماسی با وی برقرار کنند.

مسئولان سعودی تا کنون هیچ توضیحی در خصوص دلیل بازداشت این جوان شیعه ارایه نکرده اند.

آزادی محمد طاهر در جمعه گذشته، خانواده و جامعه عربستان را شوکه کرد .. چرا که آنها متوجه شدند وی دچار آسیب ها و صدمات روحی و جسمی فراوانی شده است.

به گفته خانواده و نزدیکان وی، محمد طاهر توانایی حرکت و سخن گفتن را از دست داده و اکنون با کمک اعضای خانواده اش حرکت می کند.

خانواده الشمیمی از زمان آزادی فرزندشان، پذیرای صدها تن از آشنایان و شهروندان بودند که برای تبریک به منزل آنها رفتند .. این درحالی است که محمد طاهر نمی توانست بدون کمک از تخت خارج شود.

منابع حقوقی دلیل وضعیت الشمیمی را شکنجه شدید در دوره بازداشت نسبتا کوتاه مدتش عنوان کرده اند.

یک منبع حقوقی، وضعیت الشمیمی را مشابه با یک جوان دیگر به نام "موسی جعفر المبیوق" دانست، که در فهرست 23 نفری افراد تحت تعقیب وزارت کشور عربستان قرار دارد.

خانواده موسی جعفر تأکید کرده اند که وی پس از بازداشت حافظه خود را از دست داده، و حتی والدین خود را نمی شناسد.

مرکز حقوق بشر ماه قبل در گزارشی به موارد متعدد شکنجه بازداشت شدگان در زندان دمام اشاره کرد.

بر اساس این گزارش، در زندان دمام بازداشت شدگان را با ضربه های مشت و لگد و شوک الکتریکی در نقاط حساس بدن، شکنجه می کنند. در آنجا همچنین بازداشت شدگان را مجبور می کنند برای ساعتهای طولانی بایستند و دستهای خود را بالا نگه دارند.

مرکز حقوق بشر تأکید کرد که مسئولان امنیتی سعودی از حدود 14 ماه پیش یعنی از زمان آغاز اعتراضها، بیش از 600 نفر بازداشت شدند که 150 نفر آنها هنوز در زندان هستند.

این گزارش می افزاید: 35 نفر از این بازداشت شدگان کودک بودند که 11 نفر آنها تا این لحظه همچنان در بازداشت هستند.



دسته بندی ها :
کلید واژه ها :

پربیننده ترین خبرها