این جنبش هدف از حمله به سوریه را محافظت از رژیم صهیونیستی و به پیش بردن طرح ها و توطئه های این رژیم عنوان کرد.
بیانیه یاد شده خاطرنشان کرد: آمریکا در حالی دم از حمایت از غیرنظامیان می زند که با قدرت از جنایات رژیم اشغالگر قدس در کشتار غیرنظامیان بی دفاع فلسطین حمایت می کند.
حماس بر لزوم پایان یافتن اختلافات و درگیری ها میان کشورهای عربی و یکپارچه شدن آنها و تقویت علل و عوامل ایستادگی ملت ها تاکید کرد.
این بیانیه می افزاید: حماس خواستار پایان یافتن خونریزی در جهان عرب و محترم شمردن اراده ملت ها به عنوان پایه اساسی مقابله با هر گونه تجاوزگری شد .
شایان ذکر است محمد بن سلمان ولیعهد سعودی به دنبال ناکام ماندن در تلاش هایش جهت جدا کردن سوریه از محور مقاومت در سفر اخیر خود به آمریکا، واشنگتن را به انجام حمله علیه این کشور تشویق و ترغیب کرد و بر اساس خبر انتشار یافته در رسانه های گروهی جهان متعهد شد تا در صورت تحقق یافتن این خواسته ریاض مبلغ یک و نیم میلیارد دلار به کاخ سفید پرداخت کند.
آمریکا و کشورهای غربی به دنبال شکست تروریست ها در غوطه شرقی با ادعای استفاده از تسلیحات شیمیایی در دوما با انتشار موجی از اخبار گمراه کننده و دروغین و مطالب جعلی سوریه و روسیه را مورد تهدید قرار دادند.
ترامپ و همپیمانانش مانع از آن شدند که شورای امنیت سازمان ملل دو قطعنامه در همین خصوص صادر کند . قرار بود شورای امنیت در اولین قطعنامه خواستار انجام یک تحقیق بی طرفانه در مورد ادعای برخی از رسانه های گروهی و گروه های تروریستی در مورد استفاده از تسلیحات شیمیایی در دوما شود و در دومین قطعنامه خود از اعزام هیئتی از کارشناسان سازمان منع استفاده از تسلیحات شیمیایی به شهر دومای سوریه استقبال به عمل آورد.
آمریکا به همراه متحدانش انگلیس و فرانسه صبح امروز دمشق پایتخت سوریه را هدف حمله موشکی و هوایی قراردادند.
تروریست های سوری مدعی شده اند که شهر دومای سوریه شامگاه شنبه (18 فروردین ماه) هدف بمباران شیمیایی قرار گرفته و در جریان آن 75 نفر کشته و ده ها تن دیگر زخمی شدند.
دولت سوریه داشتن هرگونه دخالتی را در این حمله شیمیایی رد کرده و سفیر و معاون نمایندگی روسیه در سازمان ملل متحد هم استفاده از سلاح شیمیایی را روش کثیف تروریست ها برای جلب توجه دانسته است.
به دنبال این حمله ادعایی شیمیایی، وزارت خارجه سوریه دعوت نامهای رسمی برای سازمان منع تسلیحات شیمیایی فرستاد و از این سازمان درخواست کرد تا تیم تحقیقاتی خود را به دوما بفرستد تا در آنجا در باره استفاده از سلاح شیمیایی تحقیق کنند.
دمشق در پی توافقی که در سال 2014 صورت گرفت، تمامی تسلیحات شیمیایی خود را به نمایندگان سازمان ملل متحد و سازمان منع سلاح های شیمیایی تحویل داده است و تاکنون هیچ مدرکی دال بر نقض تعهدات دمشق ارائه نشده است