لندن: برنامه‌ای برای انتقال سفارت به قدس نداریم

لندن: برنامه‌ای برای انتقال سفارت به قدس نداریم
دوشنبه 24 ارديبهشت 1397 - 17:51

سخنگوی تراز می نخست وزیر انگلیس اعلام کرد که لندن هیچ برنامه‌ ای برای انتقال سفارت این کشور از تل‌ آویو به قدس ندارد.

العالم - اروپا

به نقل از رویترز، سخنگوی تراز می نخست وزیر انگلیس امروز  دوشنبه اعلام کرد که لندن هیچ برنامه‌ ای برای انتقال سفارت این کشور از تل‌ آویو به قدس ندارد.

این در حالیست که رسانه های صهیونیستی چندی پیش اعلام کرده بودند که سفارت آمریکا در بیت المقدس (اورشلیم) ۱۴ ماه می سال جاری میلادی مصادف با ۲۴ اردیبهشت ماه رسماً افتتاح می شود.

روز گذشته رسانه های خبری اعلام کردند که جرد کوشنر داماد ترامپ و مشاور ارشد وی به همراه ایوانکا ترامپ دختر رئیس جمهوری آمریکا برای شرکت در مراسم انتقال سفارت واشنگتن به قدس به سرزمین های اشغالی آمده اند.

شایان ذکر است، «اسرائیل کاتز» وزیر حمل و نقل رژیم صهیونیستی نیز چندی پیش در اظهاراتی وقیحانه از انتقال سفارت آمریکا در سرزمین های اشغالی به بیت المقدس در «روز نکبت» (یوم النکبه) و مصادف با هفتادمین سالگرد تأسیس «رژیم جعلی اسرائیل» (۱۴ ماه می مصادف با ۲۴ اردیبهشت ماه) خبر داده بود.

لازم به ذکر است، مجمع عمومی سازمان ملل ۲۱ دسامبر سال جاری میلادی با ۱۲۸ رأی موافق، ۹ رأی مخالف و ۳۵ رأی ممتنع، پیش‌نویس قطعنامه مربوط به وضعیت قدس را علیه اقدام یکجانبه ترامپ به تصویب رساند.

کشورهای مخالف با این قطعنامه، آمریکا، گواتمالا، هندوراس، جزایر مارشال، میکرونزی، نائورو، پالائو، توگو و رژیم صهیونیستی بودند.

گفتنی است دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا نیز ۶ دسامبر سال جاری میلادی (۱۵ آذر ماه) اعلام کرده بود که قصد دارد سفارت آمریکا را به بیت المقدس منتقل کند و آن را به عنوان پایتخت رژیم جعلی صهیونیستی معرفی کند.

مهر 

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند