صالحی: مواضع ایران را در مذاکرات نروژ به صورت شفاف بیان خواهیم کرد

دوشنبه 28 خرداد 1397
22:30
صالحی: مواضع ایران را در مذاکرات نروژ به صورت شفاف بیان خواهیم کرد رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: مواضع ایران را در این مذاکرات به صورت واضح و شفاف بیان خواهیم کرد و امیدواریم که بتوانیم از منافع ملی کشور دفاع کنیم.

العالم _ ایران / سیاسی

علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی امروز دوشنبه 28 خرداد پیش از سفر به نروژ اظهار کرد: بنا به دعوت دولت نروژ امروز به این کشور می رویم تا در اجلاس اسلو فروم شرکت کنیم و با مسئولان سازمان های بین المللی مانند سازمان ملل نیز تبادل نظر خواهیم داشت.

وی افزود: وزرای خارجه برخی کشورها و کارشناسان بسیاری در این اجلاس حضور دارند که با آنها تبادل نظر خواهیم کرد و در حاشیه اسلوو فروم با دبیر کل سازمان ملل، نخست وزیر نروژ و وزیر امور خارجه این کشور و مشاور خارجی آلمان پیرامون مسئله برجام با توجه به خروج آمریکا از آن و  مسائل پیش آمده به دنبال این امر، مذاکرات مهمی خواهیم داشت.

صالحی تصریح کرد: ما مواضع ایران را در این مذاکرات به صورت واضح و شفاف بیان خواهیم کرد و امیدواریم که بتوانیم از منافع ملی کشور دفاع کرده و حق را بیان کنیم.

0% ...

آخرین اخبار

چرا آمریکا از خاک کشورهای عربی برای جنگ‌افروزی علیه ایران استفاده می‌کند؟


استراتژی ایران برای تحمیل هزینه عدم پایبندی آمریکا به اجرای توافق احتمالی


چین برای جنگ اتمی سنگر می‌سازد/ سکوهای شلیک در دل صحرا


قطر: دریافت عوارض موقت برای عبور از تنگه هرمز قابل مذاکره است


اعتراف هاآرتص به شکست اسرائیل و آمریکا برابر ایران: بازگشت به برجام یک رؤیا است


پزشکیان قهرمانی مقتدرانه تیم کشتی فرنگی نوجوانان در آسیا را تبریک گفت


فشار جمهوری‌خواهان بر ترامپ؛ صندوق ۱.۸ میلیارد دلاری آسیب مخالفان سیاسی لغو شود


حماس: اتحادیه اروپا به جای قربانیان، رهبران اشغالگر را مجازات کند


تحریم‌های آمریکا علیه کوبا؛ یونسکو درباره بحران انرژی و آموزش در این کشور هشدار داد


مسئول آمریکایی: ۲۰ هزار عضو داعش به مرز عراق گریخته‌اند