تلاش آمریکا برای بیرون راندن الحشد الشعبی از الانبار عراق

يکشنبه 28 مرداد 1397
14:32
تلاش آمریکا برای بیرون راندن الحشد الشعبی از الانبار عراق یک فرمانده الحشد الشعبی در الانبار عراق از تلاش‌های آمریکا برای بیرون راندن نیروهای این نهاد از استان‌های غربی و شمالی و با هدف فعال سازی مجدد داعش در این مناطق خبر داد.

العالم _ عراق

«طارق العسل»، یکی از فرماندهان الحشد الشعبی در الانبار از تلاش‌های آمریکا برای بیرون راندن نیروهای الحشد الشعبی از استان‌های غربی و شمالی و با هدف فعال سازی مجدد داعش در این مناطق خبر داد.

وی در گفت‌وگو با وبگاه «المعلومه» اظهار داشت: تلاش‌های آمریکا برای بیرون کردن الحشد الشعبی از استان الانبار و دیگر استان‌های شمالی در وهله نخست جنبه سیاسی دارد و اصلا اغراض مذهبی ندارد.

این فرمانده الحشد الشعبی عراق ضمن تاکید بر دخالت‌های بسیار بیگانگان در تصمیم گیری دولت عراق، گفت: طرف آمریکایی حضور الحشد الشعبی در مناطق شمال و غرب و بخصوص در مرزهای عراق با سوریه و اردن را دوست ندارد.

العسل با اشاره به تلاش آمریکا برای فعال سازی مجدد داعش در برخی مناطق و بخصوص مرزها، گفت: داعش دیگر قادر به روبرو شدن با نیروهای امنیتی نیست بخصوص پس از تلفات سنگینی که در عراق و سوریه متحمل شده و قدرت آن را تا حد زیادی کاهش داده است.

0% ...

آخرین اخبار

سی‌ان‌ان: داماد ترامپ در دیدار۴ ساعته، نتانیاهو را برای پیشبرد طرح غزه تحت فشار گذاشت


پیروزی قاطع ایران بر آمریکا و اسرائیل در عرصه‌های نظامی و سیاسی آشکار است


نارضایتی از تصمیم‌های لحظه‌ای و نگاه تحقیرآمیز ترامپ به کشورهای منطقه


تیم ایران در جمع بهترین‌های مسابقات بین‌المللی سامبو نظامیان


سخنگوی وزارت خارجه: حمله پهپادی به دفتر رئیس اقلیم کردستان عراق مشکوک است


روابط دوجانبه و تحولات منطقه، محور گفت وگوی تلفنی عراقچی و فیدان


عراقچی بر مواضع اصولی ایران در حمایت از امنیت، ثبات و تمامیت ارضی عراق تاکید کرد


دیدارهای دیپلماتیک عراقچی با سفرا و نمایندگان خارجی


باقرپور: تفاهم‌نامه اسلام‌آباد در کماست؛ امکان احیا هنوز وجود دارد


صلح و امنیت منطقه‌ای و وضعیت تنگه هرمز ، محور دیدار غریب‌آبادی و همتای چینی