مرکل و ترامپ درباره «ادلب» سوریه رایزنی کردند

دوشنبه 5 شهريور 1397
23:12
مرکل و ترامپ درباره «ادلب» سوریه رایزنی کردند طبق اعلام دفتر صدراعظم آلمان، «آنگلا مرکل» و «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا درباره تحولات اخیر سوریه رایزنی کردند.

العالم _ سوریه

مقام‌های آلمانی از رایزنی تلفنی «آنگلا مرکل» با رئیس‌جمهور آمریکا درباره «تحولات سوریه» خبر دادند.

بنا بر اعلام دفتر «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان، او با رئیس‌جمهور آمریکا تلفنی رایزنی کرد و دو طرف درباره «تحولات سوریه ابراز نگرانی کردند».

بنا بر اعلام برلین، مرکل و «دونالد ترامپ» به طور خاص درباره وضعیت انسانی در منطقه «ادلب» ابراز نگرانی کردند.

سخنگوی صدراعظم آلمان از روسیه خواست تا برای جلوگیری از «تشدید وضعیت ناگوار انسانی» ایفای نقش کند.
سران آمریکا و آلمان در این گفت‌و‌گوی تلفنی درباره تجارت بین دو کشور، وضعیت اوکراین و غرب بالکان رایزنی کردند.

ابراز نگرانی مرکل و ترامپ درباره اوضاع «ادلب» سوریه در حالی صورت گرفته که در روزهای اخیر مقام‌های روسیه هشدار داده‌اند که آمریکا، فرانسه و انگلیس درصدد حمله به سوریه به بهانه توسل این کشور به سلاح شیمیایی در ادلب هستند.

وزارت دفاع روسیه در این باره اعلام کرد که شواهدی درباره سناریوسازی تروریست‌ها در ادلب درباره حمله شیمیایی وجود دارد تا بهانه آمریکا و کشورهای غربی برای حمله نظامی به سوریه فراهم شود.

0% ...

آخرین اخبار

دانش آموزان شهید میناب، همسفران قالیباف به پاکستان


وزیر خارجه پاکستان: مصمم به تسهیل دستیابی به راهکار بادوام برای پایان جنگ هستیم


عارف: قالیباف در مذاکرات نماینده «ملت» و «نظام» است


پیام دبیرکل حزب‌الله لبنان به مناسبت چهلمین روز شهادت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای


هیات ایرانی به ریاست قالیباف وارد اسلام‌آباد پاکستان شد


زخمی شدن ۲ نظامی رژیم اسرائیل در حمله پهپادی حزب الله لبنان


سازمان ملل: از مذاکرات میان ایران و آمریکا در پاکستان استقبال می‌کنیم


افزایش تورم در آمریکا در نتیجه جنگ علیه ایران


روایت رسانه عربی از انتظار پاکستان از مذاکرات ایران-آمریکا


حضرت آقا، یکی از اولین طراحان فکر اجتماعی در انقلاب اسلامی بودند