ترامپ فرمانی برای تحریم مظنونان به دخالت در انتخابات آمریکا امضا می‌کند

چهارشنبه 21 شهريور 1397
09:09
ترامپ فرمانی برای تحریم مظنونان به دخالت در انتخابات آمریکا امضا می‌کند «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا قرار است فرمانی امضا کند که بستر قانونی لازم را برای اعمال تحریم‌های جدید علیه شرکت‌ها یا افراد خارجی مظنون به دخالت در انتخابات آمریکا را فراهم می‌کند. 

العالم - اروپا

خبرگزاری رویترز با گزارش این خبر به نقل از دو منبع مطلع اضافه کرد تصمیم ترامپ با تدارکات نهادهای اطلاعاتی، نظامی و انتظامی آمریکا برای جلوگیری از حملات سایبری ادعایی به انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا در ماه نوامبر همزمان شده است.

یک مقام آمریکایی به این خبرگزاری گفت تحریم‌ها می‌توانند علیه افراد یا شرکت‌هایی وضع شوند که به دلیل حملات سایبری یا اقدامات دیگر به دخالت در انتخابات آمریکا متهم می‌شوند. این مقام گفت: «دولت مصمم است هنجارهای جدیدی در فضای سایبری ایجاد کند. این اولین گام برای تعیین مرز و اعلام علنی واکنش ما به رفتارهای بد است.»

مقام‌های آمریکایی در ماه‌های گذشته بارها کشورهای دیگر به ویژه روسیه را به دخالت و تلاش برای دخالت در انتخابات آمریکا متهم کرده‌اند. این در حالی است که آمریکا از سوی نهادهای مستقل حقوق بشری به تخریب روند دموکراسی در دیگر کشورها از طریق توسل به ابزارهای مختلف از جمله کودتا متهم است.

به گزارش رویترز، با امضای فرمان جدید، مجموعه‌ای از نهادهای آمریکا مأمور بررسی دخالت در انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا خواهند شد. هدایت این فرایند را «دفتر مدیر اطلاعات ملی» آمریکا و سایر نهادهای اطلاعاتی آمریکا از جمله سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا)، آژانس امنیت ملی و وزارت امنیت داخلی آمریکا به عهده خواهند داشت.

در این فرمان اجرایی، دخالت در انتخابات به عنوان فعالیت‌های هکری علیه «زیرساخت‌های انتخاباتی» و تلاش برای اثرگذاری بر باور عمومی با تبلیغات هماهنگ دیجیتال یا افشای نظام‌مند اطلاعات محرمانه سیاسی تعریف شده است.

نهادهای اطلاعاتی آمریکا مدعی شده‌اند در جریان مبارزات انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۶ هکرهای روسی به رایانه‌های کمیته ملی حزب دموکرات نفوذ کرده و اطلاعات محرمانه آن را به بیرون درز داده‌اند. مسکو همواره این اتهامات را رد کرده است. 

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی در صدد اخلال در مذاکرات ایران و آمریکا است


هر خانه در قم، یک موکب و زائرسرا برای زائران مراسم تشییع است


آماده‌باش ۳۴۰۰ دستگاه اتوبوس برای جابه‌جایی زائران مراسم تشییع


حماس: اشغالگران با ممنوعیت پخش اذان به دنبال محو هویت اسلامی فلسطین هستند


حملات گسترده روسیه به چند منطقه در اوکراین


قالیباف: باید برخاست و ندای خون‌خواهی ملت را به جهان رساند


مردی که وحدت را به راهبرد عملی جهان اسلام تبدیل کرد


دیپلمات پاکستانی: رهبری آیت‌الله خامنه‌ای ایران را به قدرتی تعیین‌کننده در منطقه تبدیل کرد


«سیره رهبری» از استقامت تا جاودانگی آقای شهید ایران


تشکیلات خودگردان: نوار غزه بخش جدایی‌ناپذیر خاک کشور فلسطین است


پربیننده ترین خبرها

«الإمام الشهيد» مستند «زندگی و مبارزه رهبر شهید امت»+ فیلم


«سیره رهبری» از استقامت تا جاودانگی آقای شهید ایران


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


غزه بین آتش تجاوزگری اسرائیل و تلاش‌ قاهره برای تثبیت آتش‌بس


روستای لبنانی «فرون»؛ برملا کننده روایت دروغ اسرائیل و دام «مناطق آزمایشی»


قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران از حقوق خود کوتاه نمی‌آید


پزشکیان: روابط تهران و دهلی‌نو از ظرفیت های گسترده برای توسعه همکاری ها برخوردار است


عراقچی: عراق برای برگزاری مراسم تشییع باشکوه حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ ای آماده می شود


عراقچی خطاب به وزیر امنیت داخلی آمریکا: ثابت کردید که شایستگی میزبانی یک تورنمنت را ندارید