ملکه انگلیس برای اولین بار به «برگزیت» اشاره کرد

چهارشنبه 2 آبان 1397
12:18
ملکه انگلیس برای اولین بار به «برگزیت» اشاره کرد ملکه انگلیس که در مسائل سیاسی کشورش موضع بی‌طرف می‌گیرد برای اولین بار در سخنانی به مسئله خروج این کشور از اتحادیه اروپا اشاره کرده است.

العالم- اروپا 

 «الیزابت دوم» ملکه انگلستان برای اولین بار مسئله «برگزیت» (خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا) را در سخنانش استفاده کرده است. 

به نوشته روزنامه «استاندارد»،‌ ملکه انگلستان در جریان میزبانی «ویلِم الکساندر» پادشاه هلند و  همسرش «ملکه ماکسیما» در کاخ «باکینگهام» درباره اضطراری‌ترین مسئله سیاسی انگلیس با مهمان خود سخن گفته است.

ملکه انگلستان که همواره سعی دارد در مسائل سیاسی بی‌طرف بماند در دیدار با یکی از متحدان لندن در اروپا بر ویژگی‌های لازم میان دو کشور برای آینده روابط تاکید کرده است.

در حالی که در مسئله ماندن یا ترک اتحادیه اروپا شکاف میان سیاستمداران انگلیسی وجود دارد، ملکه الیزابت در دیدار با شاه هلند گفت که انگلیس به اتحاد جدید با اروپا می‌نگرد و ارزش‌های مشترک انگلیس و هلند دارایی بزرگ میان دو کشور است.

این سخنان ملکه، بازتاب نظر «ترزا می» نخست وزیر انگلیس در مسئله خروج از اتحادیه اروپا است که تاکید دارد انگلستان از اتحادیه اروپا خارج می‌شود اما اروپا را ترک نمی‌کند. 

مردم انگلستان (انگلیس، اسکاتلند، ولز و ایرلندشمالی) در ماه ژوئن سال ۲۰۱۶ با شرکت در یک همه‌پرسی رای به خروج از اتحادیه اروپا داده بودند و مذاکرات دو ساله خروج از ماه مارس سال ۲۰۱۷ آغاز و باید ماه مارس سال ۲۰۱۹ به پایان برسد.

با وجود گذشته یک سال و نیم از مذاکرات برگزیت میان لندن و بروکسل، تا کنون مقام‌های دو طرف به پیشرفت چشمگیری در مذاکرات نرسیده‌اند و احتمال برگزیت بدون توافق وجود دارد. از سوی دیگر شکاف زیادی میان اعضای حزب حاکم انگلیس و اعضای دیگر احزاب سیاسی با نخست وزیر درباره طرح برگزیت دولت وجود دارد.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

تجمع اعتزاضی مقابل وزارت خارجه آرژانتین برای آزادی اعضای کاروان «صمود»


ترامپ بر دوراهی جنگ و تسلیم و بن بست استراتژیک


افزایش تعداد آتش‌سوزی‌های مشکوک در فلسطین اشغالی


اسرائیل راه به جایی نمی‌برد/وزرای حزب‌الله کناره‌گیری نخواهند کرد


اوج گرما در هند و پاکستان، افزایش بی‌سابقه تقاضا برای برق


سازمان ملل: میلیون‌ها نفر در سودان جنوبی به کمک‌های غذایی فوری نیاز دارند


نگرانی یونیفل از تشدید خشونت‌ها در جنوب لبنان


بیانیه تحریک آمیز نیروی دریایی آمریکا علیه کشتیرانی در تنگه هرمز


بلومبرگ: ۵ نظامی آمریکا در حمله هوایی به پایگاه این کشور در کویت مجروح شدند


تحلیلگر عرب: تهدید علیه عمان، سردرگمی و تنافض‌گویی رئیس جمهور آمریکا را برملا کرد/ تبدیل تنگه هرمز به ابزار راهبردی در دست ایران