درخواست نمایندگان پارلمان اردن برای ازسرگیری روابط با قطر

دوشنبه 5 آذر 1397
11:10
درخواست نمایندگان پارلمان اردن برای ازسرگیری روابط با قطر
۳۰ عضو مجلس نمایندگان اردن از دولت این کشور خواستند تا روابط دیپلماتیک خود با قطر را ازسر بگیرد.

العالم _ اردن

 ۳۰ عضو مجلس نمایندگان اردن طی یادداشتی به ریاست مجلس خواستار اقدام پارلمان برای درخواست از دولت جهت ازسرگیری روابط دیپلماتیک با قطر شدند.

روابط دیپلماتیک اردن و قطر از یک سال و نیم قبل به دنبال قطع روابط چهار کشور عربی (مصر، عربستان، بحرین و امارات) با قطر، کاهش یافته است.

نمایندگان مجلس اردن در نامه خود، بازگشت سفیر اردن به دوحه و بالعکس و نیز بازگشت روابط دو کشور به قبل را خواستار شدند.

«مصلح الطراونه» یکی از امضا‌کنندگان این یادداشت در مصاحبه با خبرگزاری آلمان گفت که «وظیفه اردن نزدیک کردن دیدگاه‌های برادران ما در کشورهای حاشیه (خلیج‌فارس) به یکدیگر است.»

الطراونه همچنین حمایت‌های سخاوتمندانه قطر از اردن را که نشاندهنده جوانمردی و ایستادگی این کشور در کنار برادرانشان است، ستود.

چند ماه پیش به دنبال اعتراضات مردمی در اردن در مخالفت با تصمیمات اقتصادی، قطر ارائه بسته حمایتی به اردن به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار را که عبارت بود از سرمایه‌گذاری در بخش پروژه‌های گردشگری و زیرساختی، اعلام کرد.

اردن سال گذشته در پی قطع روابط چهار کشور عربی (عربستان، بحرین، امارات و مصر) با قطر، بر خلاف خواسته‌های امارات و عربستان برای قطع روابط با قطر تنها به کاهش روابط با این کشور اکتفا کرد.

0% ...

آخرین اخبار

تلاش عربستان برای ارایه چهره‌ای دینی بر پیمان سیاسی-نظامی +فیلم


فرمانده قرارگاه فرهنگی و اجتماعی سپاه: حضور و اراده مردم عامل اصلی تداوم انقلاب است


حمله توپخانه‌ای عربستان به روستاهای مرزی یمن/ کشتی نظامی عربستان هدف قرار گرفت


یمن اجازه نخواهد داد نقشه‌های تجاوزکارانه دشمن اجرایی شود +فیلم


تیراندازی در جنوب اسپانیا؛ زن باردار و کودک در میان قربانیان


دبیرکل اتحادیه عرب خواستار موضع واحد در مقابل رژیم صهیونیستی شد


کشتار بیش از نیم میلیون یمنی به دست عربستان/ آمریکا و اسرائیل ریاض را به ارتکاب جنایات در یمن تشویق می کنند +فیلم


لاوروف: فرانسه حامی تروریست‌ها در آفریقا است


اقدام عربستان برای محاصره یمن، خدمت به پروژه صهیونیسم است +فیلم


روسیه: غرب و اوکراین در تدارک «اقدام تحریک‌آمیز» تازه علیه مسکو می شوند