خبر فوری:

علمای مسلمین: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی حرام است

سه شنبه 20 آذر 1397
08:32
علمای مسلمین: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی حرام است علمای یمن، فلسطین، عراق و لبنان هرگونه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را حرام و خیانت به مقدسات مسلمانان برشمردند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

هیات ها و محافل علمایی یمن، فلسطین، عراق و لبنان در بیانیه ای مشترک اعلام کردند که فلسطین مسئله اصلی و مرکزی امت اسلامی و معیار شناخت مومنان از منافقان و آزادگان از بردگان است.
آن ها آزادسازی مسجدالاقصی از اشغال صهیونیست ها را از اصلی ترین واجبات امت های اسلامی و عربی دانستند و اعلام کردند که موضوع فلسطین فقط متعلق به فلسطینیان یا اعراب نیست بلکه مسئله ای مربوط به همه مسلمانان است و باید مسئله اصلی و مرکزی باقی بماند.
علمای مسلمین عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را حرام و خیانتی بزرگ به مقدسات و حقوق اسلامی و خیانت به خون و روح شهدای راه آزادسازی فلسطین دانستند.
در این بیانیه آمده است: علمای مسلمین همراهی و توطئه رژیم های حاکم کشورهای عربی و اسلامی و در راس آن ها رژیم های کشورهای عربی خلیج فارس در تلاش برای برقراری روابط با رژیم صهیونیستی را مخالف دین و سنت پیامبر گرامی (ص) و گناه بزرگی می دانند که این رژیم ها ننگ آن را تا روز قیامت بر دوش خواهند کشید.
به گزارش ایرنا، علمای مسلمین با محکوم کردن همه توطئه هایی که برضد مسئله فلسطین درجریان است، از همه مسلمانان خواستند بیدار و هوشیار باشند و به حمایت از گروه های مقاومت بپردازند.
هیات های علمای یمن، فلسطین، عراق و لبنان مقاومت را تنها گزینه برای آزادسازی کامل خاک فلسطین از لوث رژیم صهیونیستی و رهایی مقدسات اسلامی از تسلط آمریکا و اسرائیل برشمردند.
آن ها همبستگی کامل خود را با گروه های مقاومت اسلامی در فلسطین اعلام کردند.

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و آلمان


مهاجرانی: دیدار رئیس‌جمهور با رهبری نشانه یکدلی و وحدت است


تظاهرات علیه مهاجران در منطقه خودمختار اسپانیا


مهندسی نسل‌کشی: طرح «رفح سبز» چگونه می‌خواهد چهره رفح را تغییر دهد؟ +فیلم


انهدام ۸ مخفیگاه عناصر داعش در استان کرکوک عراق


روایت پزشکیان از دیدار ۷ ساعته خود با رهبر معظم انقلاب اسلامی


انتصاب امیر سرتیپ کیومرث حیدری به سِمت جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح


انتصاب حجت‌الاسلام ‌والمسلمین حسین طائب به سِمت رئیس سازمان بسیج مستضعفین سپاه پاسداران


 انتصاب سردار دریادار علی عظمایی به سِمت فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران


 انتصاب سردار لشکر مصطفی ایزدی به سِمت جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران