مهاجرت ، تروریسم و اوضاع بد اقتصادی مهمترین چالش های اروپا در سال 2019

مهاجرت ، تروریسم و اوضاع بد اقتصادی مهمترین چالش های اروپا در سال 2019
چهارشنبه 5 دی 1397 - 16:40

 نتایج یک نظرسنجی جدید در اروپا نشان می دهد که مهاجرت ؛ تروریسم و اوضاع مالی و اقتصادی مهمترین چالش کشورهای اروپایی در سال 2019 میلادی خواهد بود.

العالم - اروپا

به گزارش تارنمای نشریه «ای یو آبزرور»، براساس نتایج این نظرسنجی که از سوی موسسه اروپایی «یوروبارومتر» در ماه نوامبر انجام شده است ؛ 40 درصد مردم کشورهای عضو اتحادیه اروپا ، «مهاجرت» را و 20 درصد دیگر از مردم «تروریسم» را به عنوان مهمترین چالش های این اتحادیه در سال آینده میلادی دانسته اند.

نتایج این نظرسنجی همچنان نشان می دهد که پس از مهاجرت و تروریسم، امور مالی دولتی (با 19 درصد) و اوضاع اقتصادی (با 18 درصد) به ترتیب به عنوان مهمترین چالش های پیش روی اتحادیه اروپا ارزیابی شده اند.

از طرف دیگر، درصد افرادی که تغییرات اقلیمی را یکی از دو چالش های پیش روی اتحادیه اروپا می دانند، از شش ماه گذشته تاکنون از 11 درصد به 16 درصد افزایش یافته است.

به نوشته ای یو آبزرور، هرچند مهاجرت نخستین چالشی بود که پاسخ دهندگان در هر 28 کشور عضو اتحادیه اروپا به آن رای دادند، اما رای اول 46 درصد مردم سوئد «تغییرات اقلیمی» بود و در پرتغال نیز بیشتر افراد گزینه تروریسم را به عنوان چالش مهم انتخاب کرده اند.

همچنین هرچند 90 درصد از مردم مالتا، لوکزامبورگ و هلند اوضاع کنونی را «خوب» ارزیابی کردند، نظر 44 درصد از کل جامعه آماری این بود که از لحاظ بحران اقتصادی، «اوضاع بدتری (برای اروپا) در راه است».

67 درصد از شهروندان فرانسه و 60 درصد از انگلیسی ها از جمله افرادی بودند که چشم انداز روشنی را برای آینده اتحادیه اروپا متصور نشدند.

این نظرسنجی در میان 27 هزار و 424 نفر از شهروندان 28 کشور عضو اتحادیه اروپا انجام شده است.

اتحادیه اروپا در ماه های اخیر با چالش های فراوانی روبه رو بوده است که مهاجرت یکی از اصلی ترین این مشکلات است.

روی کار آمدن دولت های پوپولیست و راستگرا در اروپا به اتخاذ سیاست های ضدمهاجرتی سختگیرانه ای منجر شده است.

اوج کشمکش ها و اختلاف نظرها در این باره بر سر امضای پیمان جهانی مهاجرت مشهود شد. این پیمان وزیر امور خارجه اسلواکی را به استعفا وادار کرد و کار دولت بلژیک را به فروپاشی کشاند.

مجارستان، جمهوری چک، لهستان و اتریش از کشورهای اروپایی ای بودند که از دادن رای مثبت به پیمان مذکور که در نهایت با اکثریت آرا به تصویب رسید، خودداری کردند.

ایرنا

دسته بندی ها :

پربیننده ترین خبرها