اردن اقدامات رژیم صهیونیستی در مسجد الاقصی را محکوم کرد

شنبه 29 دی 1397
14:56
اردن اقدامات رژیم صهیونیستی در مسجد الاقصی را محکوم کرد وزارت خارجه اردن با تأکید بر قیمومیت این کشور بر قدس و مسجدالاقصی، اقدامات رژیم صهیونیستی در این مکان مقدس را محکوم کرد.

العالم - اردن

وزارت خارجه و امور مهاجران اردن اقدام رژیم صهیونیستی در نصب ستون‌های چوبی و سازه‌های فلزی در دیوار غربی مسجدالاقصی (دیوار براق) که بخشی جدایی‌ناپذیر از این مسجد مقدس است، را محکوم کرد.

«سفیان القضاة» سخنگوی رسمی وزارت خارجه اردن با محکوم کردن این اقدامات رژیم صهیونیستی تأکید کرد که اداره اوقاف قدس و امور مسجدالاقصی، مسئولیت اداره تمامی امور مسجدالاقصی به موجب قانون بین‌المللی را بر عهده دارد و رژیم صهیونیستی به عنوان رژیم اشغالگر بایستی به تعهدات خود در این زمینه پایبند باشد.

طبق گزارش خبرگزاری اردن (پترا)، القضاة افزود که تمامی اقدامات مربوط به صیانت و بازسازی مسجدالاقصی که مساحت آن بالغ بر ۱۴۴ هکتار است، جزء اختیارات اداره اوقاف قدس است و سنگی که از دیوار برق در تاریخ ۲۳ جولای گذشته سقوط کرده بود، بایستی به اداره اوقاف قدس بازگردانده شود.

وی از جامعه جهانی خواست به مسئولیت خود مبنی بر اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی برای حفظ وضعیت تاریخی و قانونی مسجدالاقصی عمل کند.

این مقام اردنی تأکید کرد که رژیم صهیونیستی به عنوان رژیم اشغالگر مسئول سلامت مسجدالاقصی و نمازگزاران در آن است و بایستی فورا تجاوزات صهیونیست‌ها متوقف شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزیر خارجه ایتالیا به ترامپ: جنگ علیه ایران جنگ ما نیست


حماس: گسترش «خط زرد» در غرب غزه نقض آتش بس است


بقائی: فرجام دشمن، شکست و تنهایی است


نبی: اینفانتینو به قول‌هایی که به ایران داده عمل کند/ آمریکا پروتکل‌ فیفا را رعایت نمی‌کند


انتقاد تند و صریح اسطوره مصری فوتبال از دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا


بستن باب المندب، اهرمی جدید برای مقابله با تشدید تنش


پزشکیان: ملت ایران با همه سختی‌ها از استقلال و تمامیت ارضی دفاع می‌کند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


امضای نقشه راه سه‌ساله همکاری گردشگری ایران و روسیه


چین یک شهروند آمریکایی را به ظن جاسوسی بازداشت کرد