اتحادیه اروپا جزئیات SPV را دوشنبه در بروکسل بررسی می کند

شنبه 6 بهمن 1397
11:01
اتحادیه اروپا جزئیات SPV را دوشنبه در بروکسل بررسی می کند یک نشریه آلمانی نوشت، سه کشور اروپایی درباره کانال ویژه پرداخت مالی به ایران به توافق رسیده‌اند و در نشست آتی بروکسل درباره جزئیات آن رایزنی خواهند کرد.

العالم - اروپا

نشریه آلمانی اشپیگل نوشت، اطلاعاتی در دست دارد که بر طبق آن فرانسه، بریتانیا و آلمان در زمینه کانال ویژه پرداخت مالی به ایران موسوم به SPV به توافق رسیده‌اند تا به این وسیله امکان تجارت با ایران به رغم تحریم های آمریکا وجود داشته باشد.

طبق گزارش اشپیگل، سه کشور اروپایی مسئولیت این نهاد را به عهده می‌گیرند. به این ترتیب که پاریس میزبانی آن، آلمان مدیریت و بریتانیا به حسابرسی نهاد یاد شده خواهد پرداخت. این نهاد به منظور تبادل مالی میان اروپا و ایران تشکیل می‌شود مثلا پولی که ایران در پی صادرات نفت به اروپا باید دریافت کند، به این وسیله به صورت مستقیم از شرکت های اروپایی به ایران پرداخت می شود.

قرار است سه کشور شرکت کننده روز دوشنبه در بروکسل گرد هم بیایند تا درباره جزئیات به تبادل نظر بپردازند.

پیشتر پایگاه خبری بلومبرگ به نقل از سه دیپلمات اروپایی نوشته بود که قرار است کانال ویژه پرداخت مالی اروپا و ایران روز دوشنبه هفته جاری ثبت شود.

پس از اینکه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا ماه می گذشته اعلام کرد که از توافق هسته ای با ایران (برجام) خارج می شود، ایده تشکیل سیستم پرداخت مالی مستقل اروپایی مطرح شد. «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان اوایل ژانویه در این مورد به اشپیگلگفته بود: «ما قویا در تلاشیم تا نیازهای نهایی را روشن کنیم.» این مقام آلمانی همچنین گفته بود که این تقابل با آمریکا آسان نیست چرا که آنها هم تلاش می کنند تا اروپا را تحت فشار بگذارند.

ترامپ در ادامه برنامه‌های خود علیه ایران، شامگاه دوشنبه ۱۵ مردادماه با امضای فرمانی رسماً دستور اجرای اولین بسته تحریم‌ها علیه ایران را صادر کرد. دومین بسته تحریم‌ها که بخش‌های کشتی‌رانی، مالی و انرژی ایران را هدف قرار می‌دهند هم از روز ۱۴ آبان‌ماه از سر گرفته شده‌اند.

دولت ترامپ، در این بسته تحریم‌ها از تلاش‌های اولیه برای به صفر رساندن صادرات نفت ایران عقب‌نشینی کرده و برای ۸ کشور معافیت از تحریم‌های نفتی صادر کرد.

تصمیم ترامپ برای اعمال تحریم علیه ایران با مخالفت‌های زیادی در سراسر جهان رو به شده است و غیر از رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای عربی، جامعه جهانی با آن مخالفت کرده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


ایستادگی در برابر استعمار نوین؛ پیام مهم وزیر کار ایران در اجلاس وزرای کار بریکس


ایران ژئوپلیتیک جنگ را از نو تعریف می‌کند


اعتراف معاون ترامپ به سوءمدیریت دولت


ایران و عراق روی ریل امنیت سایبری و توسعه دیجیتال


بازتاب قیمت انرژی از تنگه هرمز تا پمپ‌بنزین‌های آمریکا


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد