پنتاگون هشدار داد:

بخش امنیت سایبری ارتش آمریکا در دفع حمله چندجانبه به شدت ناتوان است

بخش امنیت سایبری ارتش آمریکا در دفع حمله چندجانبه به شدت ناتوان است
دوشنبه 8 بهمن 1397 - 19:54

پنتاگون در ارزیابی جدید خود درباره ناتوانی سایبری ارتش آمریکا برای مقابله با حمله‌‌های چند جانبه هشدار داده است.

العالم - آمریکا

پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) نسبت به ناتوانی بخش امنیت سایبری ارتش آمریکا برای مقابله با «حمله‌ چند جانبه دشمنان» هشدار داده است.

به نوشته وبگاه شبکه خبری «بلومبرگ»، «رد تیمز» از مقام‌های بخش امنیت سایبری پنتاگون در این زمینه گفت:بر اساس برآوردهای صورت گرفته، میزان پیشرفت‌های ما از قابلیت‌های فزاینده دشمنان بالقوه که به دنبال یافتن آسیب پذیری‌ها و تکنیک‌های جدید هستند، فراتر نمی‌رود.

رابرت بلر مدیر عملیات آزمایش و ارزیابی پنتاگون نیز در ارزیابی سالانه وزارت دفاع آمریکا در زمینه تهدیدهای سایبری گفت: اتوماسیون و هوش مصنوعی تغییر عمیقی را در دامنه سایبری ایجاد می‌کنند، تهدیدی که ارتش تا به امروز به طور کامل درک نکرده که چگونه باید با آن مقابله کرد.

به گزارش بلومبرگ،ارزیابی‌های جدید بخش امنیت سایبری پنتاگون قرار است روز سه‌شنبه در جلسه استماع کمیته نیروهای مسلح سنا که با تمرکز بر راهبرد سایبری پنتاگون تشکیل می‌شود، مورد بحث قرار گیرد.

دیوان محاسبات آمریکا ماه اکتبر (آبان) در گزارشی نگران کننده اعلام کرد که ارتش آمریکا تا به امروز، با وجود سال‌ها هشدار در ایجاد امنیت سایبری برای سامانه‌های تسلیحاتی چند میلیارد دلاری خود شکست خورده است.

بر اساس این گزارش، یکی از نقاط به شدت آسیب پذیر در بخش سایبری نیروهای مسلح آمریکا جنگنده‌های گرانقیمت نسل پنجم «اف-35» هستند که بنابر گزارش‌های متعدد در رایانه‌ها و نرم افزارهای موجود در آن نقایصی وجود دارد.

در بخشی از گزارش دیوان محاسبات آمریکا با اشاره به نقایص سایبری در اف-35 آمده است: «پنتاگون در زمینه تکمیل برنامه ساخت اف-35 پیشرفت‌هایی داشته، اما با توجه به شتاب صورت گرفته برای اتمام این پروژه، در این برنامه تصمیم‌های متعددی اتخاذ شده که احتمالا بر روی عملکرد هواپیما و قابلیت اطمینان بخشی و نگهداری آن تاثیر خواهد گذاشت.»

یکی از مشکلات جدی اف- 35 در سامانه راداری و نرم افزارهای بکار رفته در آن است به طوری‌که رادار این جنگنده به طور ناگهانی حین پرواز از کار افتاده و خلبان مجبور به روشن و خاموش کردن سخت افزارهای راداری برای راه اندازی مجدد آن می‌شود.

«جفری هریگان» از افسران ارشد این پروژه پیش از این گفته است: «رادار این جنگنده توانایی ندارد و این مشکلی بسیار خطرناک برای جنگنده‌ای است که بعضا باید به تنهایی برابر چندین فروند از جنگنده‌های دشمن ایستادگی کند.»

فارس

دسته بندی ها :

پربیننده ترین خبرها