نشست عبدالمهدی و الحلبوسی درباره تکمیل کابینه

يکشنبه 14 بهمن 1397
23:30
نشست عبدالمهدی و الحلبوسی درباره تکمیل کابینه رئیس‌جمهور و رئیس پارلمان عراق در نشستی درباره تازه‌ترین تحولات سیاسی و تکمیل کابینه این کشور بحث و تبادل نظر کردند.

العالم - عراق

به گزارش الفرات نیوز، محمد الحلبوسی رئیس پارلمان عراق و عادل عبدالمهدی نخست‌وزیر این کشور امروز یکشنبه نشست برگزار کردند.

دو طرف در این نشست درباره تازه ترین تحولات سیاسی امنیتی و اقتصادی و سفر اخیر الحلبوسی به انگلستان و دیدار با مقامات این کشور بحث و تبادل نظر کردند.

رئیس پارلمان عراق در این نشست بر ضرورت همکاری و هماهنگی مشترک بین قوه مقننه و مجریه در راستای اجرای برنامه‌های دولت تاکید کردند.

دو طرف همچنین ضمن بحث و تبادل نظر درباره تکمیل کابینه بر ضرورت ادامه گفت‌وگو بین گروه‌های سیاسی برای انتخاب اشخاص شایسته برای وزارتخانه‌های باقیمانده تاکید کردند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

همگرایی انرژی: اتصال شبکه برق ایران و قطر


وزیر راه و شهر سازی راهی قزاقستان شد


همکاری مشترک ایران و فائو برای حفاظت از گنجینه ژنتیکی


کارشناس برنامه «العین الاسرائیلیه»: قمار آمریکا و اسرائیل در برابر دیپلماسی ایران باخت


تقویت زیرساخت‌ها برای آیین تشییع رهبر انقلاب در سه استان کلیدی


سقوط 5.8 درصدی قیمت گاز اروپا


همگرایی انرژی: اتصال شبکه برق ایران و قطر


دیده‌بان حقوق بشر دفتر خود در غزه را در پی تهدیدات "اسرائیل" تعطیل کرد


بازگشایی هرمز می‌تواند ترمزی بر هزینه‌های ۱۴ میلیارد دلاری انرژی آنکارا باشد


کاریکاتور |‌ عوارض تنگه هرمز