ادعاهای واهی الجبیر علیه ایران در نشست ابوظبی

شنبه 11 اسفند 1397
17:12
ادعاهای واهی الجبیر علیه ایران در نشست ابوظبی عادل الجبیر وزیر مشاور در امور خارجه عربستان روز شنبه در نشست وزیران خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در امارات، در ادامه سیاست های ضد ایرانی ریاض، بار دیگر ایران را به دخالت در امور کشورهای منطقه متهم کرد.

العالم - عربستان سعودی

به گزارش روزنامه اماراتی 'الاتحاد'، الجبیر در افتتاحیه چهل و ششمین دور نشست وزیران خارجه این سازمان در ابوظبی پایتخت امارات ادعا کرد: تداوم کودتای شبه نظامیان حوثی علیه دولت یمن تاسف بار است. ما از تلاش های دبیرکل سازمان ملل برای دستیابی به راه حل سیاسی در یمن و نتایج توافقنامه سوئد که گام مهمی برای بازگشت دولت مشروع یمن است، حمایت می کنیم.

الجبیر در حالی انصارالله (حوثی های) یمن را به کودتا متهم کرده که کشورش از سال 94 با تشکیل ائتلافی، حملات همه جانبه ای را علیه ملت فقیر یمن آغاز کرده و تا کنون هزاران نفر از جمله کودکان و زنان کشته و زخمی شده اند. جنگنده های ائتلاف سعودی با بی توجهی کامل به وضعیت انسانی شهروندان یمنی، همچنان به حملات خود علیه شهروندان بی دفاع این کشور ادامه می دهد و یکی از مهمترین عوامل اجرایی نشدن بندهای توافق صلح سوئد در یمن، سنگ اندازی های ائتلاف بر سر راه این توافق است.

الجبیر که بنابر اخبار منتشره، کشورش پیشگام عادی سازی روابط با صهیونیست هاست، گفت: کشورهای عربی موضع ثابتی در حمایت از حق فلسطینیان در تشکیل کشور مستقل در مرزهای 1967 به پایتختی قدس شرقی، دارند.

وزیر مشاور در امور خارجه عربستان که کشورش یکی از مهمترین حامیان مالی و رسانه ای تروریست ها در منطقه از جمله سوریه بوده، افزود: تروریسم و افراط گرایی یکی از مهمترین چالش های دنیا است و منطقه ما نیز از تهدیدهای آن در امان نیست.

وی از همه کشورهای عربی خواست که همکاری های بین المللی خود را برای نابودی تروریسم و خشکاندن منابع مالی آن افزایش دهند.

الجبیر در ادامه سیاست های ضد ایرانی ریاض در منطقه بار دیگر ادعا کرد که ایران همچنان به دخالت در امور داخلی کشورها و حمایت از تروریسم و اشغال جزایر سه گانه ادامه می دهد.
این حالی است که نقشه های منطقه و اسناد و مدارک که از پنج هزار سال پیش تا کنون برجای مانده نشان دهنده ایرانی بودن این جزایر است.

در حالی الجبیر این صحبت را می کند که جزایری از عربستان در دریای احمر در اشغال صهیونیست هاست اما وی در این سخنرانی هیچ اشاره ای به آن نکرد.

این مسئول سعودی در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد که کشورهای عربی از تلاش های سازمان همکاری اسلامی برای مقابله با آنچه به اسلام هراسی موسوم است، ادامه می دهد.
چهل و ششمین دور نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی دیروز (جمعه) با سخنرانی 'ابوالکلام عبد المؤمن' وزیرخارجه بنگلادش که ریاست دوره پیشین این نشست را بر عهده داشت آغاز شد.

دعوت از هند در این نشست به عنوان میهمان باعث شد که پاکستان در آن شرکت نکند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

لاپید: نتانیاهو با محاسبات نادرست، اعتماد آمریکا به اسرائیل را تضعیف کرد


اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند


نتانیاهو میان فشار آمریکا و خطر سقوط سیاسی + فیلم


قدردانی رئیس‌جمهور از نقش پاکستان در تثبیت آتش‌بس؛ تهران و اسلام‌آباد در مسیر همکاری‌های گسترده‌تر


پاکستان در قلب دیپلماسی؛ نخست‌وزیر و فرمانده ارتش راهی نشست سوئیس شدند


گزارش اختصاصی العالم از بازگشت زندگی به روستای صریفا خط مقدم مقاومت لبنان


روایت مقاومت در برنامه عالمکم ؛ از موکب تنگه هرمز تا مسجد سوخته ای  در رام‌الله+فیلم


تله لبنان؛ هشداری درباره پیامدهای نقض توافق‌ در پرتو تجربه‌های تاریخی


ابتکار راهبردی تهران در شانگهای؛ پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم انرژی کشورهای عضو


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره