پمپئو: آمریکا با جدیت با صهیونیسم ستیزی مقابله خواهد کرد

سه شنبه 6 فروردين 1398
03:37
پمپئو: آمریکا با جدیت با صهیونیسم ستیزی مقابله خواهد کرد وزیر خارجه آمریکا صهیونیسم ستیزی را با یهودستیزی یکسان دانست و گفت: آمریکا با جدیت با صهیونیسم ستیزی مقابله خواهد کرد.

العالم-آمریکا

مایک پمپئو عصر دوشنبه در نشست سالانه روابط عمومی اسرائیلی-آمریکایی(ایپک) که در واشنگتن برگزار شد، افزود: من واقعا نگران تهدید یهود ستیزی هستم که همچون سرطان در خاورمیانه و اروپا در حال رشد است.

وی ادامه داد: یهود ستیزی در کشور ما هم از سال 2013 تا کنون حدود 3 درصد افزایش یافته است. هر انسان باید در برابر یهود ستیزی بایستد و از حق یهودیان دفاع کند تا خدای خود را بپرستند. آمریکا وظیفه دارد تا آزادی های دینی را به رسمیت بشناسد و این مساله در قانون اساسی ما قید شده است.

وزیر خارجه آمریکا با این ادعا که در برابر بزرگترین و دیرینه ترین تعصب جهان ایستاده است، اظهار کرد: این تعصب واقعا شکل های جدیدی یافته است در پوشش ضد صهیونیسم همچون جنبش های تحریم در حال حرکت است.

اشاره پمپئو به تحریم 8 نامزد دمکرات رئیس جمهوری آمریکا از حضور در این نشست صهیونیستی است.

پمپئو انتقاد از عملکرد آنچه که او دولت اسرائیل نامید را پذیرفتنی دانست و ادامه داد: اما انتقاد از موجودیت اسرائیل پذیرفتنی نیست. امروز تنها یک عضو سازمان ملل(رژیم صهیونیستی) مدام زیر سوال می رود، یهود ستیزی و صهیونیسم ستیزی دو روی یک سکه هستند.

وی دلیل این مساله را فراموش کردن تجربه هولوکاست از سوی تمدن غرب است، گفت: بعضی سیاستمداران فکر می کنند یهود ستیزی می تواند برای آنها رای بیاورد. باید از اسرائیل ستایش کرد و آن را بالا ببریم نه اینکه تحقیر شود.

وزیر خارجه آمریکا افزود: ترامپ مبارزه با یهود ستیزی را در راس برنامه های خود قرار داده است. خروج از شورای حقوق بشر نمونه ای از آن است. علاوه بر آن، دفتر ویژه ای برای مبارزه با یهودستیزی در وزارت خارجه ایجاد کردم.

پمپئو خروج از برجام را نمونه دیگر مبارزه با یهودستیزی دانست و اظهار کرد: بزرگترین کمپین فشار حداکثری را ایجاد کردیم که تازه درد آن را احساس کرده اند.

وی با این ادعا که صهیونیسم در تورات آمده است، تاکید کرد: صهیونیسم ستیزی با یهودستیزی یکسان است و آمریکا با این پدیده مقابله خواهد کرد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: «پروژه آزادی» آمریکا در تنگه هرمز «پروژه بن‌بست» است


ایران: مصون نگه داشتن متجاوزان، واقعیات حقوقی را تغییر نخواهد داد 


گزارش عراقچی به کمیسیون امنیت ملی مجلس درمورد تحولات مذاکرات ایران - آمریکا


توهم ۴۷ ساله واشنگتن؛ «گلوله جادویی» که ایران را به زانو درنیاورد


مجری مشهور آمریکا: تصمیم ترامپ به جنگ علیه ایران "احمقانه‌ترین تصمیم تاریخ" است


سپاه پاسداران ادعای آمریکا در مورد عبور از تنگه هرمز را تکذیب کرد


وزیر خارجه کشورمان با همتای ترکمنستانی خود گفتگو کرد


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و الجزایر


نمایندگان مجلس: رهنمودهای رهبری،فصل‌الخطاب است


نبیه بری خط قرمز لبنان برای مذاکره با "اسرائیل" را اعلام کرد