مقام سابق لیبی: عربستان به حامیان ژنرال شورشی پیوسته و امارات با مردم لیبی می جنگد

شنبه 17 فروردين 1398
13:53
مقام سابق لیبی: عربستان به حامیان ژنرال شورشی پیوسته و امارات با مردم لیبی می جنگد رئیس سابق شورای عالی لیبی با بیان این که برخی طرف های خارجی با ملت لیبی اعلام جنگ کرده اند، گفت: نیروهای خلیفه حفتر، ژنرال بازنشسته و شورشی لیبی، از تمام مناطقی که به تازگی تصرف کرده بودند بیرون رانده شده اند.

العالم - لیبی

عبد الرحمن السویحلی، در گفتگو با شبکه الجزیره، با اشاره به اوضاع میدانی طرابلس، بر آمادگی نیروهای وابسته به دولت برای بیرون راندن شبه نظامیان تحت امر خلیفه حفتر ژنرال، بازنشسته لیبی، و خنثی کردن نقشه هایش در اطراف کشور تاکید کرد.

وی خاطرنشان کرد دولت طرابلس فقط زمانی آتش بس را می پذیرد که "این افراد به مواضع خود بازگردند و ما این موضوع را به هر قیمتی که شده فیصله می دهیم".

رئیس سابق شورای عالی لیبی درباره سفر حفتر به عربستان گفت: "ما برای عربستان احترام قائل هستیم اما اینکه پادشاه این کشور یک افسر متهم به ارتکاب جنایت جنگی را به حضور بپذیرد به این معناست که عربستان هم از طرح حفتر حمایت می کند."

وی امارات را هم به همراه فرانسه از حامیان اصلی حفتر دانست و گفت که ابوظبی، قاهره و پاریس طرح توافق گروه های لیبیایی در صخیرات را که با نظارت سازمان ملل به امضا رسید، زیر پا گذاشته اند.

السویحلی همچنین از آنچه که اعلام جنگ از سوی ابو ظبی به ملت لیبی عنوان کرد، ابراز شگفتی کرد و گفت: این اقدام آنها در حالی است که ما هزاران مایل با آنها فاصله داریم و هیچگاه خطری برای حکومت آنها نداشته ایم.

وی افزود: امارات درگیری خود با اخوان المسلمین را به داخل لیبی کشانده است. هدف اصلی امارات نابودی اخوان است و با اینکه این گروه حضور چندانی در صحنه قدرت لیبی ندارد اما امارات می کوشد به بهانه آنها، انقلاب لبیی را هم از بین ببرد.

بازگشت به حکومت نظامی

السویحلی تأکید کرد که تلاش های حفتر برای بازگرداندن حکومت نظامی محکوم به شکست است. وی حفتر را دیوانه و مبتلا به جنون خودبزرگ بینی دانست و اینکه وی نخواهد توانست حکومت نظامی را احیا کند.

وی تصریح کرد، ناظرانی که از خارج از کشور اوضاع را بررسی می کنند از جزئیات اوضاع میدانی بی خبرند و گمان می کنند که خطرهای ناشی از این اوضاع، طرابلس را تهدید نمی کند.

السویحلی افزود: گروه های مسلح کوچک وابسته به حفتر به مناطق حاشیه طرابلس نفوذ کرده بودند اما امروز همه را بیرون راندیم.

به گفته السویحلی، نیروهای حفتر از برخی کشورهای عربی خاص سلاح می گیرند و این سلاح در اردن جمع آوری می شود و فرانسه هم در این کار دست دارد.

وی گفت که برخی کشورها منافع ملی خود را در مقابل پول هایی که می گیرند فدا می کنند. "جامعه بین الملل در مقابل مردم لیبی رسوا شده است."

0% ...

آخرین اخبار

تقدیر سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ایرانی ناجی ۷۳ نفر در دریای مدیترانه


مردم عراق تعطیلی کنسولگری کویت را خواستار شدند


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و زخمی شدن چند شهروند لبنانی +فیلم


خبرگزاری فرانسه: دور بعدی مذاکرات لبنان و اسرائیل ۱۵ و ۱۶ ژوئیه برگزار می‌شود


رسانه رژیم صهیونیستی: دستوری درباره عقب‌نشینی از لبنان صادر نشده است


حضور هیات آمریکایی در لبنان برای گفت و گو در باره عقب نشینی اسرائیل


عضو کنگره آمریکا توسط صهیونیست‌های مسلح در کرانه باختری متوقف شد+ فیلم


شنیده شدن صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


دیدار وزرای خارجه ایران و عمان با دستور کار تحولات منطقه و تنگه هرمز


ضرورت انتقام‌ از قاتلان رهبر شهید و دیگر شهدای دو جنگ اخیر +فیلم


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی آرام گرفت


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود