رییس ستاد ارتش الجزائر: درخواست برخی تظاهرکنندگان نامعقول است

رییس ستاد ارتش الجزائر: درخواست برخی تظاهرکنندگان نامعقول است
دوشنبه 30 ارديبهشت 1398 - 20:06

رییس ستاد ارتش الجزائر ، درخواست گروهی از ملت الجزائر برای کناره گیری تمام شخصتیهایی که در دوران حکومت بوتفلیقه مناصبی عالیرتبه داشتند، درخواستی نامعقول و غیر منطقی توصیف کرد.

العالم . آفریقا

احمد قاید صالح در سخنرانی امروز خود گفت: "درخواست کناره گیری دسته جمعی مسئولان به بهانه آنکه این شخصیتها سران نظام بودند، مساله ای غیرمنطقی و نامعقول و حتی خطرناک است. هدف از این امر بدنام کردن نهادها و شخصیتهاست کسانی که در خدمت به کشور در سطوح مختلف نقش داشتند".

وی خاطرنشان کرد: هیچ کسی حق ندارد تهمت زنی کند و خواستار کناره گیری این شخصیتها شود. در واقع این توطئه چینان و هواداران آنها می خواهند راه را به روی راه حل ها ببندند و کشور را در حالتی از جمود سیاسی قرار دهند.

یادآور می شود که عده زیادی از تظاهرکنندگان الجزائر خواستار کناره گیری تمام وزیران و تاجران و شخصیتهایی که در 20 سال اخیر در صحنه سیاسی الجزائر حضور داشتند، شدند.

آخرین اخبار

«مقاومت اسلامی عراق» جایزه ۱۰ میلیون دلاری برای کشتن ترامپ تعیین کرد


سنتکام مدعی ورود نیروهایش به یک نفتکش و بازرسی آن در خلیج عمان شد


اربیل عراق در تاریکی فرو رفت


سردار شکارچی: آمریکا و رژیم صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند


بمبی که نماینده پارلمان ایرلند منفجر کرد


برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حسینیه شماره ۲ جماران


در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیل‌گر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟