رییس ستاد ارتش الجزائر: درخواست برخی تظاهرکنندگان نامعقول است

رییس ستاد ارتش الجزائر: درخواست برخی تظاهرکنندگان نامعقول است
دوشنبه 30 ارديبهشت 1398 - 20:06

رییس ستاد ارتش الجزائر ، درخواست گروهی از ملت الجزائر برای کناره گیری تمام شخصتیهایی که در دوران حکومت بوتفلیقه مناصبی عالیرتبه داشتند، درخواستی نامعقول و غیر منطقی توصیف کرد.

العالم . آفریقا

احمد قاید صالح در سخنرانی امروز خود گفت: "درخواست کناره گیری دسته جمعی مسئولان به بهانه آنکه این شخصیتها سران نظام بودند، مساله ای غیرمنطقی و نامعقول و حتی خطرناک است. هدف از این امر بدنام کردن نهادها و شخصیتهاست کسانی که در خدمت به کشور در سطوح مختلف نقش داشتند".

وی خاطرنشان کرد: هیچ کسی حق ندارد تهمت زنی کند و خواستار کناره گیری این شخصیتها شود. در واقع این توطئه چینان و هواداران آنها می خواهند راه را به روی راه حل ها ببندند و کشور را در حالتی از جمود سیاسی قرار دهند.

یادآور می شود که عده زیادی از تظاهرکنندگان الجزائر خواستار کناره گیری تمام وزیران و تاجران و شخصیتهایی که در 20 سال اخیر در صحنه سیاسی الجزائر حضور داشتند، شدند.

آخرین اخبار

واردات کالا از طریق مرز‌های زمینی تسهیل می‌شود


آمریکا مسئول جنایت جنگی ناوچه ایرانی دنا است


شناسایی نخستین موارد ابتلا به هانتا ویروس در آمریکا و فرانسه


ساعی رئیس فدراسیون تکواندو شد


نتانیاهو: من و ترامپ می‌دانستیم سقوط ایران قطعی نیست


تاکید رئیس‌جمهور بر تثبیت دستاوردهای میدان در عرصه دیپلماسی از موضع عزت و اقتدار


بقائی: متن پیشنهادی ایران معقول و سخاوتمندانه بود/ خواسته ما توقف جنگ، محاصره دریایی و آزادی دارایی‌ها است


مراسم اربعین شهید امیر سپهبد موسوی در کل کشور برگزار می شود


نفت ۴ دلار دیگر گران شد


انهدام یک پهپاد دشمن با آتش پدافند ارتش