انصارالله: نشست بحرین، حجم توطئه علیه فلسطین را آشکار کرد

چهارشنبه 5 تير 1398
05:23
انصارالله: نشست بحرین، حجم توطئه علیه فلسطین را آشکار کرد سخنگوی جنبش انصارالله یمن به دنبال برگزاری کنفرانس بحرین در منامه گفت که «رژیم صهیونیستی دشمن امت فلسطین باقی می‌ماند و توطئه‌ها علیه فلسطین و محور مقاومت و حامیان آن متوقف نخواهد شد».

العالم - یمن

«محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله یمن سه‌شنبه در واکنش به برگزاری مراسم افتتاحیه نشست اقتصادی بحرین گفت که رژیم صهیونیستی به عنوان دشمن امت فلسطین و غاصب اراضی آن باقی خواهد ماند و برگزاری این نشست‌ها باعث کاهش این دشمنی‌ها نخواهد شد.

این در حالی است که حامیان طرح معامله قرن مدعی هستند که با اجرای این طرح منازعه رژیم صهیونیستی با فلسطین می‌یابد.

عبدالسلام در ادامه با بیان این که «ملت‌های امت عربی و اسلامی، سطح بالایی از آگاهی در مبارزه با این معامله شکست‌خورده برخوردار بودند و اکنون این سطح از آگاهی و پایبندی به موضوع فلسطین بیش از هر زمان دیگر است».

سخنگوی جنبش انصارالله یمن افزود: «به اذن خدا، یک لحظه هم از مبارزه با باطل دست نخواهیم کشید و به آن ادامه خواهیم داد».

سخنگوی جنبش انصارالله اظهار داشت که توطئه‌های اسرائیلی-آمریکای علیه فلسطین و محور مقاومت و کسانی که در کنار ملت فلسطین علیه رژیم غاصب ایستادگی کرده‌اند، متوقف نخواهد شد.

عبدالسلام در پایان خواستار اتخاذ وحدت موضع در برابر رژیم اشغالگر شد و گفت که تحرکات مردمی و سیاسی آزادگان امت اسلامی و رهبران مقاومت در جای جهان، تاثیر مستقیم روی تضعیف معامله قرن می‌گذرد.

جنبش انصارالله یمن هم سه‌شنبه شب همزمان با آغاز برگزاری کنفرانس بحرین، بیانیه‌ای را در رد کنفرانس مذکور و معامله قرن منتشر کرد.

دفتر سیاسی انصارالله در این بیانیه گفت که «عربستان و امارات در راس کشورهای خائن عربی قرار دارند و برگزاری کارگروه بحرین، حجم توطئه کشورهای عربی علیه آرمان فلسطین را نشان می‌دهد».

در ادامه بیانیه آمده که «ما به عنوان ملت یمن تاکید می‌کنیم، جنگی که در پنجمین سال متوالی در معرض آن قرار داریم، باعث تضعیف ایمان ما به آرمان فلسطین نمی‌شود».

«کارگروه اقتصادی بحرین» از سه‌شنبه شب به مدت دو روز در منامه برگزار می‌شود و در آن تعدادی از کشورهای جهان عرب از جمله عربستان سعودی، امارات، بحرین و مصر حضور دارند.

معامله قرن طرحی به پیشنهاد دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی و حمایت عربستان، برای پایان منازعه رژیم صهیونیستی با فلسطین و مقدمه‌ای برای عادی‌سازی روابط عربی اسرائیلی است. در این طرح و مذاکرات بعدی، مسئله آوارگان با «وطن جایگزین» در خارج از فلسطین اشغالی حل و «حق بازگشت» آوارگان فلسطینی به کشورشان برای همیشه لغو می‌شود.

در این طرح و مذاکرات بعدی، مسئله آوارگان با «وطن جایگزین» در خارج از فلسطین اشغالی حل و «حق بازگشت» آوارگان فلسطینی به کشورشان برای همیشه لغو می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

اعتراف ترامپ به هدف قرار گرفتن ناوشکن های آمریکائی توسط نیروی دریایی ایران


پیام رئیس مجلس شورای اسلامی در چهلمین روز شهادت سردار ابراهیم‌زاده


گفت‌وگوی تلفنی پاکستان و قطر برای کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


نشست سبو؛ گام تازه "آسه‌آن" برای مدیریت بحرانهای منطقه ای وجهان


حمایت مسکو از تصمیم پکن مبنی بر رد تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران


ایران حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت را به شدت محکوم کرد


نیروی دریایی ارتش، ناوشکن‌های آمریکایی را از تجاوز به دو نفتکش ایرانی پشیمان کرد


دعوت از آحاد ملت ایران برای شرکت در مراسم گرامیداشت شهیدان دکتر لاریجانی و فرزند برومندش


دادگاه فدرال آمریکا تعرفه‌های جهانی ترامپ را غیرقانونی خواند


هشدار قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) به آمریکا و حامیان او