۲۱ کشته و زخمی در انفجار غزنی

يکشنبه 16 تير 1398
09:51
۲۱ کشته و زخمی در انفجار غزنی
انفجار خودروی بمبگذاری شده نزدیک مقر سازمان اطلاعات در شهر غزنی مرکز استان غزنی افغانستان تاکنون یک کشته و بیست زخمی بر جای گذاشته است.

العالم - آسیا

انفجار خودروی بمبگذاری شده در شهر غزنی مرکز استان غزنی افغانستان تاکنون یک کشته و بیست زخمی بر جای گذاشته است.

« عارف نوری » سخنگوی استانداری غزنی گفت: یک خودروی بمبگذاری شده حوالی ساعت هشت و سی دقیقه صبح امروز در شهر غزنی و در نزدیکی ساختمان امنیت ملی استان غزنی منفجر شد که براثر آن تاکنون یک نفر کشته شد و بیست زخمی به بیمارستان منتقل شدند.
وی افزود: کشته و زخمی شدگان این انفجار ، بیشتر افراد غیرنظامی به ویژه دانش آموزان هستند .
«ذبیح الله مجاهد» سخنگوی گروه طالبان مسئولیت این انفجار را بر عهده گرفت و ادعا کرد در این انفجار نظامیان و نیروهای اطلاعاتی کشته شده اند.
دو شب قبل نیز براثر انفجار در یکی از مساجد این شهر دو غیرنظامی جان باختند و سی و چهار نفر زخمی شدند.

صدا و سیما

0% ...

آخرین اخبار

اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران


ادامه نقض‌ آتش‌بس در لبنان و پاسخ کوبنده حزب‌الله به اشغالگران


محسنی اژه‌ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است


سپاه: چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند


دولت اختیار اعلام گروه‌های تروریستی را به شعام سپرد


ایران: مسئولیت اخلال در امنیت تنگه هرمز بر عهده آمریکا است


۶ فرودگاه کشور عملیاتی شدند


ضربه سپاه به گروهک‌های تروریستی تجزیه طلب در غرب ایران


نماینده کنگره آمریکا: جنگ ترامپ علیه ایران غیرقانونی است


سخنگوی ارتش: بانک اهداف و تجهیزاتمان به‌روز شده است