طرح تل آویو برای راه آهن اسرائیل تا خلیج فارس در نشست امارات

دوشنبه 17 تير 1398
23:09
طرح تل آویو برای راه آهن اسرائیل تا خلیج فارس در نشست امارات وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در سفر خود به پایتخت امارات طرح راه آهن از اسراییل تا خیلج فارس را ارائه داده است.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش اسپوتنیک به نقل از سایت لبنانی النشره، وزارت امور خارجه اسرائیل طرح خود در زمینه اتصال خط ره آهن خود به کشورهای جنوب خلیج فارس را ارائه کرده است.

"یسرائیل کاتس" وزیر خارجه اسرائیل در سفر اخیر خود به ابوظبی برای شرکت در یک نشست بین المللی، از این طرح رونمایی کرده است.

طبق طرح ارائه شده، کشورهای عربستان سعودی و دیگر کشورهای جنوب خلیج فارس یعنی کویت، قطر، بحرین، عمان و امارات با استفاده از خط آهن به اردن و سپس بندر حیفا اسرائیل ( در ساحل دریای مدیترانه) با راه آهن وصل می شوند.

وزارت خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرده که این طرح براساس مسیرهای تجاری قدیمی طراحی شده که نسبت مسیرهای تجاری فعلی، کوتاه تر، ارزان تر و امن تر است.

وزیر خارجه اسرائیل گفته، از اینکه برای نمایندگی منافع اسرائیل با کشورهای جنوب خلیج فارس در ابوظبی هستم بسیار خوشحالم و مدعی شده که پیشرفت قابل ملاحظه ای در روابط میان اسرائیل و کشورهای جنوب خلیج فارس وجود دارد.

پیش از این 6 کشور جنوب خلیج فارس شامل کویت، عربستان سعودی، بحرین، قطر، امارات و عمان، طرحی را برای ایجاد خط راه آهن مشترک اعلام کرده بودند اما تاکنون زمانبندی اجرای آن مشخص نشده است.

0% ...

آخرین اخبار

امارات از اوپک و اوپک‌پلاس خارج می‌شود


عبور از تنگه هرمز پس از پایان جنگ با قوانین ایران


سفر رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ به ایران


«میناب ۱۶۸» نام کاروان تیم ملی فوتبال در جام جهانی


ارتش صهیونیستی دستور تخلیه ۱۶ منطقه در جنوب لبنان را داد


کاآرمدا برای قطع وابستگی به آمریکا صندوق ثروت ملی ایجاد می‌کند


معاریو: شکست تلخی از حزب‌الله خوردیم/ جبهه شمالی زیر آتش رها شده است


مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405 ابلاغ شد


اقدام جنجالی دولت چین علیه غول فناوری آمریکا


افشای اطلاعات 2379 تفنگدار آمریکایی مستقر در خلیج فارس