لاریجانی در مراسم رژه ملی نیروهای مسلح بندرعباس:

کشورهای عربی باید بفهمند آمریکا نگاه ابزاری به آنها دارد/ ایران با قدرت چشم فتنه تروریست را در منطقه کور کرد/ سرنوشت صدام در انتظار رهبران کشورهای عربی متکی بر آمریکا

کشورهای عربی باید بفهمند آمریکا نگاه ابزاری به آنها دارد/ ایران با قدرت چشم فتنه تروریست را در منطقه کور کرد/ سرنوشت صدام در انتظار رهبران کشورهای عربی متکی بر آمریکا
يکشنبه 31 شهريور 1398 - 08:39

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ندای اصلی انقلاب، وحدت امت اسلامی است تا ملت های مسلمان باید با همدیگر متحد باشند و به جای تمکین از اجانب و کفار با یکدیگر روابط برادرانه داشته باشند.

العالم _ ایران / سیاسی

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی که روز گذشته به منظور حضور در رژه ملی نیروهای مسلح به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس به استان هرمزگان سفر کرده است، صبح امروز (یکشنبه 31 شهریورماه) در این مراسم سخنرانی کرد.

گفتنی است متن سخنرانی رئیس قوه مقننه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

الحمدلله رب العالمین الصلاة و السلام علی سیدنا و نبینا و حبیب قلوبنا و طبیب نفوسنا ابی القاسم محمد(ص)

سلام و درود خداوند بر پیامبران و ائمه اطهار و اولیای عظیم الشأن اسلام

سلام و درود خداوند بر روح پاک ملکوتی امام (ره) و بر ارواح طیبه شهدای عظیم الشأن انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و سلام و درود بر ساحت مبارک فرماندهی کل قوا حضرت آیت الله خامنه ای دامت برکاته و شما سلحشوران نیروهای مسلح

امروز آغاز هفته دفاع مقدس است، در چنین روزی صدام در شرایط آغاز انقلاب اسلامی به ایران حمله ای همه جانبه نمود. در شرایطی که ملت ایران پس از 50 سال دیکتاتوری پهلوی را با انقلاب شکوهمند در هم پیچید و تاروپود این حکومت دست نشانده آمریکا را از بین برد و طبعاً تغییرات مهمی در همه ارکان حکومت و نیروهای مسلح ایجاد نمود. در آن وضعیت آمریکا و دنباله های ضدانقلاب آن در ایران و منطقه دست به ماجراجویی توسط گروهک ها زدند. مسئله سازی های مختلف کرده و اقدام به ترور رهبران انقلاب اسلامی کردند و به دنبال تجزیه طلبی بودند؛ در چنین شرایطی صدام به ایران حمله کرد، سوال این است که صدام با چه قصد و هدفی دست به این کار زد که 8 سال خود را درگیر جنگ با ایران نمود؟ در تجزیه و تحلیل این موضوع به چند مسئله اشاره می کنم که می تواند راهگشای امروز باشد:

نکته نخست؛ صدام دچار توهم شد تا با توجه به شرایط داخلی ایران و شرایط نیروهای مسلح، فرصت مناسبی است تا دسیسه گری را رقم بزند. به این معنا که به جای استقبال از انقلاب اسلامی ایران بازگشتی به عقب کند و بر مسئله عرب و غیرعرب تکیه کند. ملت ایران که ملتی مسلمان و متمدن است را مجوس خطاب کند و تکیه را از برادری اسلامی بردارد و بر عروبت تکیه کند و از این طریق گردن کلفت منطقه شود. حال آنکه محور کانونی تفکر انقلاب امام در انقلاب اسلامی بر اسلام بود و مخالفت امام و ملت ایران با نظام دیکتاتوری پهلوی بر سر این بود که به جای رعایت احکام و اصول اسلامی در کشور، رژیم سفاک شاه بر مبارزه با اسلام تمرکز داشت و به جای وحدت امت اسلامی با اسرائیل زد و بند می کرد.

ندای اصلی انقلاب، وحدت امت اسلامی بود که ملت های مسلمان باید با همدیگر متحد باشند و به جای تمکین از اجانب و کفار با یکدیگر روابط برادرانه داشته باشند، به همین جهت اولین اقدام پس از انقلاب، تعطیلی سفارت اسرائیل در تهران و جایگزینی فلسطینیان شجاع به جای آنان بود. دفاع از ملت مسلمان فلسطین و دفاع در ارض مقدس یکی از آرمان های انقلاب بود و هست. و امروز ایران تنها کشوری است که با همه امکانات و با صدای بلند از ملت مظلوم و مسلمان فلسطین دفاع می کند. اما صدام نخواست این واقعیت را بفهمد و به جای تقویت صف ملت های مسلمان در تقابل صهیونیسم آمریکا به یک حرکت ارتجاعی دست زد و مسئله عرب و فارس را مسئله اصلی کرد و این همه چیزی بود که استعمار و صهیونیسم ها می خواستند.

نکته دوم؛ آمریکا که از انقلاب اسلامی زخم جدی دیده بود و با واژگونی رژیم پهلوی عملا نظام دیکتاتوری منطقه ای که توسط شاه سامان داده بود، نابود شد برای ضربه زدن به ملت ایران، دست صدام را گرفت. آمریکا که صدام را در طی سال های قبل از اقمار شوروی می دانست، یک باره صحنه را عوض کرد و با فرستاده ویژه به نزد صدام او را به حمایت خود فریفت.

توهم دیگر صدام در این بود که تصور می کرد با تکیه بر آمریکا می تواند به خواسته خود برسد و ملت ایران را به زانو درآورد و آقای منطقه شود. البته آمریکایی ها همه گونه کمکی در جنگ به او کردند و غربی ها نیز در حمایت از او کم نگذاشتند. اما همین آمریکا وقتی مشاهده کرد صدام دیگر ارزش حمایت ندارد، به بهانه سلاح های کشتار جمعی به سرکوب صدام روی آورد و آن فاجعه بزرگ را برای ملت عراق رقم زد. دیگر رهبران کشورهای عربی که به آمریکا تکیه کرده اند نیز چنین سرنوشتی پیدا کردند، مانند حسنی مبارک در مصر و بن علی در تونس.

کشورهای عربی باید بفهمند آمریکا نگاه ابزاری به آنها دارد

کشورهای عربی باید بفهمند آمریکا نگاه ابزاری به آنها دارد، اینکه یکی از مقامات گذشته آمریکا اعلام کرد «نفت اعراب برای ما ارزشی بسیار بالاتر از خود آنها دارد». امروز به زبان تحقیرآمیزتر باز هم چنین مواضعی را بیان می کنند، آیا گفته ترامپ به روسای عربستان آن هم بعد از اخذ فراوان اموالشان، توهین به آنها نبود؟ ما بارها اعلام کردیم و امروز هم می گوییم که کشورهای اسلامی، عرب و غیرعرب برادران ما هستند و آرزوی ما این است که همه ملت های مسلمان مخصوصاً همسایگان ما با اخوت و برادری بهترین روابط فرهنگی، سیاسی، امنیتی و اقتصادی را با هم داشته باشند. قدرت و انرژی آنها در کنار یکدیگر در مقابله با بیگانگان و صهیونیست ها به کار آید نه با یکدیگر. چرا مردم مسلمان و شجاع یمن را به مسلخ می برید؟ اگر حریت دارید در مقابل رژیم سفاک اسرائیل قدرت خود را به کار ببرید.

نکته سوم؛ صدام تصور می کرد پس از انقلاب نیروهای مسلح ایران دچار بهم ریختگی شده است و تصور می کرد ارتش انگیزه کافی برای دفاع را از دست داده است، لذا فرصت مغتنمی است که به ایران لطمه ای اساسی بزند. غفلت او در این بود که نفهمید ارتش و سپاه از متن یک جامعه اسلامی برخاسته اند که محب اهل بیت (ع) هستند، پیشوای آنها امام حسین (ع) است که شعار او این بود: «إنی لا أری الموت إلاّ سعادةً ولا الحیاةَ مع الظالمین إلا برما» و شعار «هیهات منه الذله» شعار نهضت حسینی(ع) بود. ملت ایران، فرزندان خود را در نیروهای مسلح با شعارهای حسینی تربیت کرده اند و دیدید که در همان لحظات اول حمله صدام به فرودگاه های ایران، خلبانان سلحشور نیروهای ارتش جمهوری اسلامی چه ضربه کاری و فراگیری به ارتش صدام زدند و در طول دفاع مقدس همه نیروهای مسلح اعم از ارتش فداکار و سپاه سلحشور و بسیج جان بر کف چه صحنه های شورانگیز عاشورایی را خلق کردند و نگذاشتند یک وجب از خاک ایران در دست صدام متجاوز باقی بماند. این نیروی مسلح کارآزموده امروز قدرتمندتر از گذشته امنیت ایران اسلامی و امنیت منطقه را برقرار کرده است. این نیروی مسلح سرمایه بزرگ ملی برای ملت ایران و سرمایه ارزشمند برای امنیت منطقه است و دیدید وقتی ملت عراق و ملت سوریه گرفتار پدیده شوم و خطرناک تروریست های وحشی شدند، این نیروهای مسلح زبده ایرانی بودند که به کمک آنها شتافت و کمر تروریست را در منطقه شکست.

امروز قدرت تسلیحاتی نیروهای مسلح ایران قابل قیاس با زمان دفاع مقدس نیست، اما با همه اقتداری که نظامیان ایران دارند، هیچگاه ایران تعرضی در این 40 سال به کشوری نداشت در حالی که می توانست و حق داشت کشورهایی که در جنگ به صدام کمک کردند را مواخذه نماید، اما به خاطر تفکر محوری وحدت اسلامی گذشت کرد. فقط یکی از کشورهای منطقه که امروز هم ماجراجویی می کند، به صدام چند میلیارد دلار کمک کرد. امروز هم به تروریست ها کمک می کند و این از چشم ما مخفی نیست. بدانید نیروهای مسلح جمهوری اسلامی با قدرت چشم فتنه تروریست را در منطقه کور کردند و شما بی جهت به آنها امید بسته اید و بدانید ممکن است شما با پول جریان های تروریستی خلق کنید که در افغانستان، پاکستان، عراق، سوریه و دیگر بلاد اسلامی جان مسلمانان را به خطر بیندازند و ممکن است که آمریکا از این ابزار شما بهره بگیرد، اما بدانید همین گروه های تروریستی مثل داعش به جان شما می افتند.

پربیننده ترین خبرها