فرانسه خواستار اعتراض های مسالمت‌آمیز در لبنان شد

سه شنبه 30 مهر 1398
19:53
فرانسه خواستار اعتراض های مسالمت‌آمیز در لبنان شد فرانسه روز سه‌شنبه خواستار برگزاری اعتراض های مسالمت‌آمیز در لبنان شد.

العالم ـ اروپا

به گزارش تارنمای خبری روزنامه لبنانی دیلی استار، فرانسه همچنین اعلام کرد که حقوق معترضان لبنانی باید محترم شمرده شود.

لبنان سه شنبه صحنه ششمین روز اعتراض های ضد دولتی بود. معترضان مقابل ساختمان بانک مرکزی در بیروت تجمع کردند و طرح اصلاحی اخیر دولت را ناکافی دانستند.

اعتراض کنندگان با سر دادن شعارهایی «ریاض سلامه» رئیس بانک مرکزی را به بازگرداندن اموال غارت شده فراخواندند.

با وجود اینکه نیروهای امنیتی برخی خیابان های اصلی منتهی به بانک مرکزی را مسدود کردند، اما بر تعداد معترضان افزوده شد.

تظاهرات کنندگان با سر دادن شعارهای سیاست های بانک مرکزی و رئیس آن را به باد انتقاد گرفتند و برخی نیز در مقابل ساختمان بانک مرکزی تحصن کردند.

همچنین در میدان "ریاض الصلح" در نزدیکی مقر نخست وزیری لبنان، برخی معترضان تصاویری از "فواد سنیوره" نخست وزیر پیشین لبنان را در دست داشتند که زیر آن نوشته شده بود: ۱۱ میلیارد دلار را برگردان.

ریاض الصلح یکی از اماکن اصلی تجمع معترضان لبنانی از آغاز تظاهرات در بیروت بوده است.

معترضان در جریان اعتراضات خود خواستار اقتصاد آزاد شده و تاکید کرده اند که درخیابان ها خواهند ماند و به زودی «ساعت صفر» را اعلام خواهند کرد.

به گزارش ایرنا بنابر اعلام رسانه های خبری، پافشاری معترضان بر ادامه اعتراضات، حاکی ازمخالفت آنها با اصلاحات اقتصادی سعد حریری نخست وزیر این کشور است که به تصویب هیات دولت رسیده است.

طرح اصلاحات اقتصادی دولت ۲۴ بند دارد و موارد متعدد اقتصادی از جمله کاهش ۵۰ درصدی حقوق وزیران و نمایندگان و اعمال مالیات بر بانک ها را شامل می شود.

0% ...

آخرین اخبار

روایت روزنامه اتریشی از بحران در مرز مغرب و اسپانیا


جهاد اسلامی: ورود به مرحله دوم آتش‌بس در گرو اجرای کامل مرحله اول توسط اسرائیل است


بحران ناشی از کاهش بی‌سابقه سطح رودخانه‌ها در اروپا/ بروکسل نشست اضطراری تشکیل می‌دهد


بالاگرفتن اختلاف واشنگتن و تل‌آویو در پرونده غزه/ اسرائیل با شورای صلح همکاری نخواهد کرد


روبیو: تقابل آمریکا و چین برای جهان پیامد دارد


کارشناس نظامی: آمریکا در خلیج فارس به بن بست استراتژیک رسیده است/ فروپاشی توهمات آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره توانمندی نظامی ایران


نماینده پارلمان اسپانیا: بحران مهاجرت در خدمت منافع آمریکا و اسرائیل قرار گرفته است


سخنگوی ارتش: سرنوشت ۳ خلبان ما هنوز مشخص نیست


بهتر است قبل از پُر شدن دست ایران، جنگ را ترک کنیم


ادامه جنگ علیه ایران قیمت بالای سوخت را ماندگار می‌کند


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"