وضعیت آرام در شهرهای بغداد و بصره

جمعه 17 آبان 1398
12:02
وضعیت آرام در شهرهای بغداد و بصره خبرهای دریافتی از عراق حکایت از وضعیت آرام در شهرهای بغداد و بصره دارد؛ به گونه‌ای که هیچ درگیری بین معترضان و نیروهای امنیتی گزارش نشده است.

العالم - عراق

یک منبع امنیتی امروز جمعه اعلام کرد که نیروهای امنیتی عراق پیش از آغاز نماز ظهر در بغداد، «تدابیر امنیتی شدید» اتخاذ کرده‌اند.

این منبع به شبکه خبری «السومریه» گفت که وضعیت «در پل‌های السنک و الجمهوریه و رستوران الترکی بسیار خوب است».

وی توضیح داد که «مسیرهای منتهی به میدان الخلانی و پل‌های الاحرار و الشهداء باز است، ولی شمار اندکی از تظاهرات‌کنندگان نیز حضور دارند».

این منبع با تأکید بر اینکه «هیچ برخورد یا درگیری [بین تظاهرات‌کنندگان] و نیروهای امنیتی وجود ندارد»، خبر داد که قرار است پس از نماز ظهر در میدان التحریر شهر بغداد تظاهرات از سر گرفته شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه اعضای مجلس خبرگان درباره تحولات اخیر و مذاکرات


عارف: دستگاه‌های حاکمیتی برای برگزاری آیین وداع و تشییع امام شهید انقلاب در آمادگی کامل هستند


بیانیه "جماعت اسلامی لبنان" در مورد توافق لبنان و رژیم صهیونیستی با میانجیگری آمریکا


نشست مسئولان برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی با عراقچی


وزیر خارجه فردا به عراق سفر می کند


متن کامل توافق سازشکارانه دولت لبنان با رژیم اسرائیل


زمین‌ لرزه نسبتا شدید ۶.۱ ریشتری بخش وسیعی از افغانستان را لرزاند


کشته های زلزله مهیب ونزوئلا به ۱۴۳۰ نفر افزایش یافت


یک شهید و ۲ زخمی در حمله رژیم صهیونیستی به لبنان


گزارش العالم از مخالفت لبنانی ها با «توافق چارچوب» میان مقامات بیروت و تل‌آویو + فیلم